Solomaja
mökki, Inari, 2+4 henkilöä

Rovaniemeltä 325 km pohjoiseen, Inarin keskustasta 11 km lounaaseen, Solojärvi 15 m (pituus 5 km, leveys 1 km), syvä ranta, kova pikkukivinen pohja, oma soutuvene.

Kelohonkamökki (sisällä kelopinta vuoltu pois), rakennettu 1977. Tuvassa 2 vuodesohvaa, alkovissa kerrossänky ja 1 erillinen sänky (kerrossängyn pituus vain 170 cm, erillissängyn pituus 190 cm), keittosyvennys, sauna, pukuhuone ja katettu kuisti. Käynti saunaan ja pukuhuoneeseen kuistin kautta.

Mökissä ei ole vesijohtoa. Keittiössä on tiskipöytä ja viemäri. Vesi saunaan saadaan kantamalla järvestä (15 m). Saunassa on kiuassäiliö veden lämmitykseen. Juomavesi tuodaan mukana.
Ulkokäymälä.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa).

Solomaja on sähköistetty mökki ja se sijaitsee alueella, jossa on hyvät mahdollisuudet omatoimiseen retkeilyyn ja kalastukseen. Inarin retkeilyalue reitteineen ja palveluineen ulottuu Solojärvelle. Lähin tunturi on Otsamo Solojärven toisella puolella, etäisyys noin 3 km (veneellä ja patikoiden).

Kalastus: Juutuanjoen arvostettu perhokalastusalue alkaa Solojärveltä, lähin koski on Jurmukoski lähellä Juutuanjoen luusuaa (lähtöpaikka järvestä), ks. kohde 1578 (www.eraluvat.fi), Inarin retkeilyalueen kalavedet myös lähellä, kohde 1579 (www.eraluvat.fi), Inarin erämaa, kohde 1564 (www.eraluvat.fi), Inarinjärvi 13 km, kohde 1580 (www.eraluvat.fi).

Metsästys: Hammastunturi, kohde 1610. Riekko-, vesilintu-, jänis- ja pienpetoluvat (www.eraluvat.fi).

Inarin keskustan palvelut 11 km. Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siida 11 km, Saamelaiskulttuurikeskus Sajos 11 km. Lemmenjoen Kansallispuisto 33 km.
Inari-Kittilä-maantie 90 m:n etäisyydellä, hiljainen liikenne.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Solomaja
Pinta-ala: 60 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 4
Rakennusvuosi: 1977
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 1016151

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: sähkölämmitys, juomavesi haetaan itse, avotakka
Keittiön varusteet: pakastin, jääkaappi, mikroaaltouuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Lisätietoja ulkotiloista: hiiligrilli
varaustiedot päivitetty 08.02.2023
varaustiedot päivitetty 08.02.2023

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa