Loma-koppelo, wilderness cabin
mökki, Inari, 3+3 henkilöä

Erämökki Inarijärven saaressa kalaisalla Ivalojoen suualueella lähellä Joensuunselkää. Luonnostaan rikasta suojelualuetta (Natura 2000). Oivallinen tukikohta omalla veneellä liikkuville.

Ivalosta 15 km pohjoiseen, Ahosaaressa, venematka Veskoniemen kalasatamasta noin 2,5 km ja Koppelon venerannasta noin 4 km. Kesällä pääsy vain asiakkaan omalla veneellä em. lähtöpaikoista. Talvella hiihtäen tai kelkalla.
Rantaan 25 m, syvähkö ranta, laituri. Heinäkuun -22 alusta lähtien mökillä soutuvene ja moottori asiakkaiden käytettävissä, asiakas tuo polttoaineen (2-tahtimoottori). Kulku mökille tällöinkin asiakkaan omalla veneellä.
Höylähirrestä 1994 rakennettu mökki. Tuvassa kerrossänky ja matala parvi, jossa 2 patjaa, parvelle jyrkät portaat. Tilava saunakamari, jossa 2 sänkyä. Sauna sekä avoterassi. Ulkovarasto.
Saunassa puukiuas ja pata veden lämmitykseen. Vesi saunaan saadaan kantamalla järvestä 25 m. Juomavesi tuodaan mukana.
Tulipaikka rannalla.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas (siivousohjeet varausehdoissa). Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen omistajaan soittamalla. Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Mökin keittiössä ei ole viemäriä. Jääkaapin yhteydessä pakastin (kaasulla toimiva ns. jenkkikaappi). Kaksi kaasukeitintä. Käytettävissä myös sähkögeneraattori (aggregaatti), jonka avulla tuvassa on mahdollista käyttää generaattorin tuottamaa sähköä. Generaattori toimii 95E-bensiinillä (4-tahti, asiakas tuo polttoaineen).
Tuvassa ja saunakamarissa takat, molemmissa myös valopetroolilämmittimet (polttoainetta mökillä).

Loma-Koppelo sopii erinomaisesti kalastaville asiakkaille ja luonnonystäville. Saaressa on pari-kolme muuta mökkiä, muuten hyvin rauhallinen ja luonnonkaunis paikka.
Inarijärvi on eritoten vetouistelijan sekä harjuksen heittokalastajien kohde. Perhokalastajalle siika on yleinen saalis. Myös haukea ja ahventa hyvin saatavissa. Kalastusluvat, ks. kohde 1580 Inarijärvi (www.eraluvat.fi).

Ivalon palvelut (kaupat, ravintolat ja polttoainemyynti) 15 km.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Loma-koppelo, wilderness cabin
Pinta-ala: 49 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 3
Lisävuoteiden määrä: 3
Rakennusvuosi: 1994
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 1270566

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: lämmitys takalla, juomavesi haetaan itse, avotakka
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Lisätietoja ulkotiloista: nuotiopaikka

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 780 €/vko
varaustiedot päivitetty 06.10.2022
varaustiedot päivitetty 06.10.2022

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa