Villa Uuvana Hirsihuone
mökki tai huvila, Saariselkä, Inari, 2 henkilöä

Villa Uuvana on Saariselän Kaunispää -tunturin huipun tuntumassa sijaitseva ensiluokkainen 14+2 vuodepaikan kelomaja. Villa Uuvanan isoista ikkunoista aukeaa häkellyttävä näkymä erämaahan. Illan pimetessä myös Saariselän kylän valot näkyvät laaksossa. Horisontissa siintävät Sompion luonnonpuiston Nattastunturit.

Villa Uuvana tarjoaa vierailleen rauhaa ja yksityisyyttä, mutta Saariselän palvelut ovat kuitenkin lähellä. Saariselän kylälle on matkaa alle 2 km. Lähin ravintola sijaitsee tunturin huipulla 400 m päässä. Hiihtohisseille ja Suomen pisimpään pulkkamäkeen on matkaa noin 500 m.

Villa Uuvanan 344 m2 tarjoaa mukavan majoituksen 14 aikuiselle. Huvilassa on 8 kahden hengen makuuhuonetta, ja kaikissa on oma kylpyhuone.

Avarassa oleskelutilassa on pitkä 14 hengen ruokapöytä, jonka takaa avautuu näkymä kauas tunturimaisemaan. Ruokailutilan yhteydessä oleva avokeittiö soveltuu hyvin catering-illallisen tarjoamiseen.

Mökin alakerrassa on neljän makuuhuoneen lisäksi oleskelutilaa, saunaosasto ja pääsy terassille. Terassilla on ympäri vuoden käytössä oleva kuuden henkilön ulkoporeallas, josta voi ihailla revontulia.

Villa Uuvana tarjoaa loistavat puitteet yritys- ja kokouskäyttöön, jossa jokaisen saa oman makuuhuoneen yksityisyyden omalla kylpyhuoneella. Mökki soveltuu hienosti myös isomman perheen tai useamman sukupolven yhteiselle lomalle.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Uuvana 1, 99830 SAARISELKA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Villa Uuvana Hirsihuone
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Rakennusvuosi: 2005
Kohdenumero: 1392554

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu

Kohdetta vuokraa

Villa Uuvana
info@villauuvana.com
Katso yhteystiedot
Uuvana 1
99830 Saariselkä
Puh. 00 Gsm 00
Avaa Google Mapsissa