Rovajärvi / berit
mökki, Inari, 9 henkilöä

Inarin kirkonkylän luoteispuolella sijaitseva Rovajärvi on tunnelmallinen savottakämppä ryhmille. Kämppä sijaitsee Otsamo-tunturin lähettyvillä, Rovajärven rannalla erittäin kauniilla paikalla. Kämpässä on kaksi pirttiä: Pirtti Aslak 16 hengelle (kohdenumero 10760): 3 x kerrossänky, joissa alapeti kahdelle + 7 x sänky. Pirtti Berit 9 hengelle (kohdenumero 10761): 3 x kerrossänky, joissa alapeti kahdelle. Beritissä on majoitustilaa kahdessa eri huoneessa. Pirttien käyttäjillä on yhteinen keittiö, kuivaushuone, sauna ja käymälät. Pirttejä vuokrataan myös erikseen.

Sopii pienryhmille, leirikouluille sekä lapsiperheille. Uimaranta on kivinen eikä sovellu ihan pienten lasten vesileikkeihin. Kämpältä n. 800 m metsäautotietä eteenpäin sijaitsee Otsamotunturin polun P-paikka. Tältä parkkipaikalta lähtee n. 4 km pituinen merkattu vaelluspolku Otsamotunturin laelle ja sieltä on edelleen mahdollista vaeltaa Inariin. Laella voi pitää taukoa vanhassa, kunnostetussa palovartijan majassa. Kämpällä on vuonna 2005 valmistunut erinomainen, iso savottasauna, johon mahtuu kerrallaan kymmenenkin henkilöä.

Puukamiinalämmitys, valaistuksena kynttilä, kaasuliesi, puuhella, sauna erillisessä rakennuksessa, ulkokäymälät, yhteinen soutuvene Aslakin kanssa Rovajärven rannassa, ulkotulipaikka, savustusuuni (ei puruja). Iso maakellari. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia kämppää ei tarkasteta kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen omistajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Rannassa on kylpypalju, jonka käyttö ei sisälly hintaan eikä se ole käytettävissä.

Lähin kylä Inari, jossa kauppa 14,3 km. Lähin tunturi Otsamo 3 km. Merkityt ja valaistut ladut 14,3 km (Eräkeskus Inari). Ivalo-Inari linja-autopysäkiltä 14,3 km/Inari.

Kartta: Inarin osoite- ja virkistyskartta. Hammastunturin ulkoilukartta 1:100 000.

Autolla pääsee mökin pihaan kesällä. Etäisyys pihaan talvella 8 km Inari-Angeli tielle metsäautotien alkupäähän. Huomioitava kelirikko toukokuun alkupuolelta kesäkuun alkuun. Kohteeseen mahdollista saada myös lentokuljetus. Lisätietoja www.lentopalvelut.fi.


Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Rovajärvi / berit
Pinta-ala: 40 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 9
Lisävuoteiden määrä: 0
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 183006

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla, juomavesi haetaan itse, ei takkaa
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ei vesijohtoa: käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Vapaa-ajan aktiviteetit: hiihto

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 545 €/vko
varaustiedot päivitetty 18.02.2019
varaustiedot päivitetty 18.02.2019

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa