Luolapuro wilderness cabin
mökki, Inari, 2+2 henkilöä

Luolapuro wilderness cabin

Ison Jääjärven rannalla, järven pohjoisosassa, Luolapuron suulla sijaitseva lautarakenteinen mökki.

Tuvassa levitettävä vuodesohva, puuliesi- ja takkalämmitys, keittiönurkkaus. Makuuhuoneessa kaksi erillistä sänkyä, puukaminalämmitys. Sauna Luolapuron suulla (sauna on pieni 2 hengen sauna). Vesi purosta, suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.
Kaksi venettä, joista toisessa on myös perämoottori. ERÄKÄMPPÄ: Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkista eräkämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi saavuttaessa yhteyttä kohteen huoltajaan.

Iso Jääjärvi on osa erittäin kaunista vesistöreittiä, joka alkaa Sevettijärvi-Näätämö tien varrelta Pikku Jääjärvestä jatkuen Ison Jääjärven kautta edelleen Luolajärveen ja sieltä Alajärven ja Kuosnijoen kautta edelleen Näätämöjokeen. Soveltuu kalastajille ja erämaan rauhaa rakastaville retkeilijöille.

Kämppäasiakkaitten käytettävissä on vene sekä Pikku Jääjärvellä että Luolajärvellä. Luolajärven veneessä on myös perämoottori jolloin siirtyminen kalastamaan Näätämöjoelle sujuu helpommin. Talvella ja keväällä voi kämppäasiakas vuokrata moottorikelkan käyttöönsä. Kämpälle pääsee kelkkauraa Näätämöstä ensin Pikku-Jääjärvelle ja sieltä edelleen Isolle Jääjärvelle. Asiakkalla oltava omat polttoaineet. Kelkkauraluvan voi ostaa mobiililupana suoraan matkapuhelimeen (www.eraluvat.fi).

Autolla ei pääse mökin pihaan kesällä. Autopysäköinti kesällä etelästä tultaessa n. 600 m ennen Pikku Jääjärven P-paikkaa tien vasemmalla puolella. P-paikalla on viitta Kuosnijoki / Luolapuro. Etäisyys pysäköintipaikalta venerantaan 1,4 km, josta matka jatkuu veneellä. Ellet käytä venettä, on matkaa pysäköintipaikalta kämpälle n. 4 km.

Autolla ei pääse mökin pihaan talvella. Autopysäköinti talvella Pikku Jääjärven P-paikalla n. 3 km ennen Näätämön kylää tien vasemmalla puolella etelästä tultaessa. Kohteeseen mahdollista saada myös lentokuljetus. Lisätietoja www.lentopalvelut.fi.

Lähin kylä Näätämö n. 7 km, jossa on bensa-asema ja kauppa.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Luolapuro wilderness cabin
Pinta-ala: 25 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: kynttilävalo
Kohdenumero: 183614

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: puu-uuni, avotakka
Keittiön varusteet: uuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: no
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 424 €/vko
varaustiedot päivitetty viimeksi 25.04.2017
vapaa
oma valintasi
varattu
vaihtopäivä (valittavissa)
Poista valinnat

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi

Katso yhteystiedot

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Avaa Google Mapsissa