Luolapuro wilderness cabin
mökki, Inari, 2+2 henkilöä

Ison Jääjärven rannalla, järven pohjoisosassa, Luolapuron suulla sijaitseva lautarakenteinen mökki.

Tuvassa levitettävä vuodesohva, puuliesi- ja takkalämmitys, keittiönurkkaus. Makuuhuoneessa kaksi erillistä sänkyä, puukaminalämmitys. Sauna Luolapuron suulla (sauna on pieni 2 hengen sauna). Vesi purosta, suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.
Kaksi venettä, joista toisessa on myös perämoottori. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Iso Jääjärvi on osa erittäin kaunista vesistöreittiä, joka alkaa Sevettijärvi-Näätämö tien varrelta Pikku Jääjärvestä jatkuen Ison Jääjärven kautta edelleen Luolajärveen ja sieltä Alajärven ja Kuosnijoen kautta edelleen Näätämöjokeen. Soveltuu kalastajille ja erämaan rauhaa rakastaville retkeilijöille.

Kämppäasiakkaitten käytettävissä on vene sekä Pikku Jääjärvellä että Luolajärvellä. Luolajärven veneessä on myös perämoottori jolloin siirtyminen kalastamaan Näätämöjoelle sujuu helpommin. Talvella ja keväällä voi kämppäasiakas vuokrata moottorikelkan käyttöönsä. Kämpälle pääsee kelkkauraa Näätämöstä ensin Pikku-Jääjärvelle ja sieltä edelleen Isolle Jääjärvelle. Asiakkalla oltava omat polttoaineet. Kelkkauraluvan voi ostaa mobiililupana suoraan matkapuhelimeen (www.eraluvat.fi).

Autolla ei pääse mökin pihaan kesällä. Autopysäköinti kesällä etelästä tultaessa n. 600 m ennen Pikku Jääjärven P-paikkaa tien vasemmalla puolella. P-paikalla on viitta Kuosnijoki / Luolapuro. Etäisyys pysäköintipaikalta venerantaan 1,4 km, josta matka jatkuu veneellä. Ellet käytä venettä, on matkaa pysäköintipaikalta kämpälle n. 4 km.

Autolla ei pääse mökin pihaan talvella. Autopysäköinti talvella Pikku Jääjärven P-paikalla n. 3 km ennen Näätämön kylää tien vasemmalla puolella etelästä tultaessa. Kohteeseen mahdollista saada myös lentokuljetus. Lisätietoja www.lentopalvelut.fi.

Lähin kylä Näätämö n. 7 km, jossa on bensa-asema ja kauppa.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Luolapuro wilderness cabin
Pinta-ala: 25 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 183614

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla, ei, avotakka
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ei vesijohtoa: käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 424 €/vko
varaustiedot päivitetty 21.11.2018
varaustiedot päivitetty 21.11.2018

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa