Siuttavaara, wilderness cabin
mökki, Inari, 4+2 henkilöä

Siuttavaara, wilderness cabin

Rovaniemeltä 410 km pohjoiseen, Inarista 75 km länteen. Vanha Siuttavaaran hirsikämppä sijaitsee Suomen ja Norjan rajajoen, Inarijoen rantatörmällä (15 m). Joen leveys kämpän kohdalla 35 m. Viehättävä pihapiiri jokivarressa. Syvä ranta, vedenkorkeus vaihtelee. Ei venettä.

Tuvassa 2 kerroslaveria, alaosien leveys 160 cm, yläosat 80 cm. Kämpän lämmitys puukamiinalla, valaistus aurinkokennovaloilla ja kynttilöillä. Juomavesi Inarinjoesta tai tuodaan mukana. Suosittelemme jokiveden keittämistä ennen käyttöä.
Erillinen kelosauna, jossa löylyhuone ja pukuhuone. Puukiukaassa kiuassäiliö. Saunavesi kannetaan joesta (15 m). Savustuslaatikko ja ulkotulipaikka.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.
Autolla pääsee kesällä pihalle, talvella 150 metrin päähän kämpästä. Talvella ei autonlämmitysmahdollisuutta.

Inarijoki on Tenojoen latvahaara, josta on mahdollista saada myös lohta. Kalastusaika Inarijoella on sama kuin Tenolla eli 1.6.-20.8. Lähin kalapaikka Inarijoki 15 m. Kalastusluvat Angelista Angelin Leirinnästä tai Karigasniemestä Kalastajan Majatalosta. Molemmissa paikoissa voi desinfioida kalastusvälineet Gyrodactulus Salaris loista vastaan. Lähin erinomainen lohenkalastuspaikka on Matinköngäs n. 5 km Karigasniemen suuntaan, käännytään vasemmalle (viitassa lukee Matinköngäs), ajetaan n. 500 m metsäautotietä.
Tenojoen kalastussäännöt. Infoa luvista ja lupaehdoista löytyy osoitteesta: www.utsjoki.fi. Sivulta löytyy tarkempi Tenon vesistöaluekartta, jossa näkyy soutupaikat, rannaltakalastusalueet jne.

Lemmenjoen Kansallispuisto saavutettavissa autolla 35 km, Muotkatunturin erämaa-alue patikoiden noin 5 km.

Metsästys: Valtionmaiden pienriistan (riekko, vesilinnut, pienpedot ja jänis) metsästysalue 1609 Angeli lähietäisyydellä (ks.www.eraluvat.fi).

Etäisyyksiä: Lähin kylä Angeli 13 km. Lähin kauppa, huoltoasema ja ravintola Karigasniemi 50 km.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Siuttavaara, wilderness cabin
Pinta-ala: 24 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 2
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalo aurinkopaneelista
Kohdenumero: 500355

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 474 €/vko
varaustiedot päivitetty viimeksi 29.04.2017
vapaa
oma valintasi
varattu
vaihtopäivä (valittavissa)
Poista valinnat

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi

Katso yhteystiedot

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Avaa Google Mapsissa