Hiihtäjän Kota*, Mökki (2+0)
mökki, Saariselkä, Kiilopää, Inari, 2 henkilöä

Kota-mökki sijaitsee Hiihtäjäntiellä Laanilassa 3,2 km Saariselän keskustasta etelään. Mökissä on tupakeittiö, sauna ja pesuhuone/wc. Tähtitaivasta ja revontulia voi tarkkailla lasikattoisesta tuvasta, jossa on parivuode ja 2-hengen ruokapöytä. Kota-mökki soveltuu invakäyttöön. Rakennusvuosi 2016. Koko 33 m².
Makuutilat:
 tupa: parivuode (leveys 140 cm)
Keittiön varustus 2-hengen astiasto
 astianpesukone
 jääkaappi + pakastinlokero
 sähköliesi ja -uuni
 mikroaaltouuni
 kahvinkeitin
 vedenkeitin
 leivänpaahdin
Muu varustus pyykinpesukone
 kuivausrumpu
 langaton nettiyhteys
 tv
 takka
 kaukoputki (voi myös kiinnittää kameran ja kuvata revontulia)
 autosähköpistoke
 pihassa lämmin suksienhuoltotila (suksipenkki, tuothan oman raudan mukaan)
Hintaan sisältyy Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.
Hyvä tietääKotaan voi vuokrata lisävuoteen (80x190 cm) hintaan 50 €/vuokrauskerta. Tilaus etukäteen kota-mökin varauksen yhteydessä.
 samassa pihassa sijaitsevat myös Haukka, Poromiesmökki B sekä Poromiesmökki D.
Etäisyydet Ladulle noin 50 m
 Rinteisiin noin 5,5 km
 Saariselän palvelut ja kartat
AvainpalveluAvaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä ovikoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautuslaatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat
Esteetön elämys Hiihtäjän Kodassa!

"Vietimme talvisen viikonlopun Hiihtäjän Kodassa 12-14.2.2016. Kota on täysin varusteltu mökki laajalla taivasnäkymällä. Kota sijaitsee rauhallisella Laanilan alueella, josta on kuitenkin lyhyt matka Saariselän keskustan palveluihin joko autoillen tai vaikka hiihtäen. Kota on suunniteltu täysin esteettömäksi, mikä mahdollistaa myös liikuntarajoitteisten nauttimisen taivasmaisemista ja ihanasta tunnelmasta. Koska liikun itsekin pyörätuolilla, minua jännitti etukäteen miten kota toimisi pyörätuolin kanssa. Jännitys oli kuitenkin turhaa, sillä kun pääsimme perille, huomasin nopeasti että suunnittelussa oli tehty erinomaista työtä. Vaikka saapumispäivänä satoi reilusti lunta, pääsimme hyvin sisälle ramppia pitkin, ja ikkunalasit sulivat minuuteissa.

Sisällä huomasin ensimmäisenä keittiön, joka toimi pyörätuolinkäyttäjän näkökulmasta loistavasti. Tiskikone, hella ja muut mukavuudet oli sijoitettu niin, että ruuanlaitto sujui vaivattomasti. Keittiössä oli myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu, joten esimerkiksi urheiluvaatteet saa kätevästi kuivaksi lenkin jälkeen.

Kota on todellakin neliöitään suurempi, sillä sen varusteluun kuuluivat esimerkiksi takka ja sauna. Kerrankin tuntui, että pyörätuolinkäyttäjänä pääsi kokemaan luksusta, joka on yleensä rajattu meiltä pois portaiden ja muiden esteiden vuoksi. Hiihtäjinä meitä ihastutti tietysti suora yhteys laduille ja mahdollisuus saunoa heti lenkin jälkeen. Sauna oli myös mukautettu pyörätuolinkäyttäjille nousevan alalauteen ja lasketun lämmitysrajan avulla. Saunan jälkeen oli mukava asettua takkatulen ääreen katselemaan tähtitaivasta.

Kaiken kaikkiaan suosittelen Hiihtäjän kotaa kaikille, jotka haluavat nauttia lomastaan Saariselällä. Odotuksemme lomasta täyttyivät ja ylittyivät, ja palaisin Hiihtäjän Kodalle vaikka saman tien. Liikuit sitten apuvälineiden kanssa tai ilman, olet varmasti tyytyväinen lomaasi täällä."

Sini Pyy
Paralympiatason kelkkahiihtäjä


Perustiedot

Sijainti: Inari
Hiihtäjäntie 1a C, 99830 SAARISELKA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Hiihtäjän Kota*, Mökki (2+0)
Pinta-ala: 33 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Sauna: sauna
Kohdenumero: 555940

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone
varaustiedot päivitetty 23.07.2021
varaustiedot päivitetty 23.07.2021

Kohdetta vuokraa

Saariselän Keskusvaraamo Oy
keskusvaraamo@saariselka.com
Katso yhteystiedot
Honkapolku 2
99830 SAARISELKÄ
Puh. +358 16 554 0500
Avaa Google Mapsissa