Pallatsaari / Inarijärvi
mökki, Inari, 4+1 henkilöä

Hirsirakenteinen kämppä Pallatsaaressa, keskellä Inarijärven parhaita kalavesiä! Tämä on vetouistelijan ja erämaan rauhaa janoavan unelmakohde.

Rannassa oma jykevä laituri, johon kiinnität isommankin veneen turvallisesti. Mökin pihalla voit nauttia kesäaikaan nuotion ja yöttömän yön tunnelmasta. Mökin takametsästä löytyy upea luonnon lampi jykevine kallioineen. Rantasaunan kosteat ja raikkaat löylyt kruunaavat päivän ohjelman.

Kämpässä on tupakeittiö, neljä patjallista sänkyä (80 cm leveitä), kamiinalämmitys ja tunnelmallinen kynttilävalaistus. Kämpän terassin kautta pääsy kesähuoneeseen, jossa 90 cm leveä patja. Kesähuoneessa ei ole lämmitystä. Sauna erillisessä rakennuksessa. Piha-alueella nuotiopaikka, josta löytyy myös savustuspönttö.

ERÄKÄMPPÄ: Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei pysty tarkastamaan eräkämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi saavuttaessa yhteyttä kohteen huoltajaan. Vuokralaiset ovat vastuussa kämpän siivoamisesta vierailun jälkeen. HUOM! Siivoamattomasta kämpästä ja tiskaamattomista tiskeistä laskutetaan vuokralaista jälkikäteen.​

OTA MUKAAN: Näitä perustarvikkeita kannattaa ottaa mukaan eräkämpälle: vessapaperia, tulitikut ja muut sytykkeet, makuupussit, tyynyt ja tyynyliinat, saunapeffletit, kynttilöitä, poltettavat pahviset kertakäyttö lautaset ja pahvikupit helpottavat eräkämpässä loman viettoa.

Kohteessa pieni maakellari kalliorinteessä. Keskikesällä (heinä-elokuu) suosittelemme noutamaan mukaan Veskoniemen satamasta jäätä kylmäkassiin. Jäähuoneen palvelua ylläpitää Inarin kunta. Kertamaksu 5 €, joka suoritetaan puhelinlaskulla.

Kohteeseen kulkeminen on mahdollista kesällä veneellä tai talvella moottorikelkalla kun jäät ovat kantavat.

Lisää kuvia ja tietoja kohteesta löydät osoitteesta: www.inarille.fi

Kaipaatko lomaa, jossa mieli lepää ja maisemat eivät unohdu?

Inarille.fi – Tästä se kiireetön Lapin loma alkaa!

Perustiedot

Sijainti: Inari
Pallatsaari, Inarijärvi, 99800 IVALO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Pallatsaari / Inarijärvi
Pinta-ala: 40 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 1
Lisätietoja kohdetyypistä:
eräkämppä saaressa
Kohteen ominaisuuksia: terassi, kamiina
Sauna: rantasauna
Erityisiä ehtoja: Vähimmäis varausaika kesäsesongin ulkopuolella on 3 yötä, kesä-elokuussa 5 yötä tai sopimuksen mukaan. Viikkovarauksissa vaihtopäivämme on sunnuntai. Varauksen maksun suorittaminen: Varaus maksetaan tilisiirrolla etukäteen. Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varaus vahvistetaan, kun varauksen koko summa on maksettu. Lasku on maksettava viimeistään viikon kuluttua laskun päiväyksestä. Varausvahvistus toimitetaan sähköposti-ilmoituksella maksun saapumisen jälkeen. Varausvahvistus sisältää saapumisohjeet ja avaimen luovutusohjeet. Varauksen peruminen: Jos asiakas peruuttaa varauksen aiemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, hyvitetään 70% maksetusta mökkivuokrasta. Tarkemmat varausehdot löydät sivuiltamme osoitteesta www.inarille.fi
Kohdenumero: 690461
Lisätietoa: Inarille.fi - Vuokramökit

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta, sijaitsee saaressa
Rannan kuvaus: Sileää kalliota, rannassa pitkä tukeva laituri johon kiinnität isommankin veneen.
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: Kohde on erämaamökki, jossa ei ole sähköjä eikä muita mukavuuksia. Upea luonto ja parhaat kalavedet sen sijaan alkavat suoraan laiturilta lähtien!
Keittiön varusteet: liesi, ruoanlaittovälineet
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Kattila, paistinpannu, veitset, haarukat ja lusikat, tiskiaine ja tiskiharja, siivousvälineet. Kynttilävalo Kaasuliesi Puu-kamina Huom! Ota mukaan pahvisia kertakäyttölautasia ja kuppeja, jotka voit polttaa käytön jälkeen kaminassa. Juomavesi haetaan itse järvestä (Juomavesi on yleensä hyvin puhdasta, mutta suosittelemme keittämistä.)
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Ulkokäymälä
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: savustuspönttö
Lisätietoja ulkotiloista: Rantasauna, jossa todella hyvät ja raikkaat löylyt! Rantasaunasta vain muutama metri järveen pulahtamaan.
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, veneily, vaellus, uinti, nähtävyyksien katselu, marjastus/sienestys, moottorikelkkailu, melonta, hiihto
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Kalastusalue: 1580 Inarijärvi (www.eraluvat.fi).

Hintatiedot

Vähimmäis varausaika kesäsesonkin ulkopuolella 3 yötä. Kesä-elokuussa 5 yötä.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 120 €/
  • 500 €/vko
Kesälomakausi 28.05.2018 - 02.09.2018
  • 130 €/
  • 600 €/vko
Joulu-uusivuosi 21.12.2018 - 02.01.2019
  • 130 €/
  • 650 €/vko

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Metsähallituksen ylläpitämä Petäjäsaaren autiotupa, jossa grillauskodat käytettävissä noin 2 km pohjoiseen. Veskoniemi (satama, parkkipaikat, yhteys Ivaloon, veneenlaskupaikka) 17 km
Ajo-ohje: Veskoniemen satamasta matkaa mökille tulee noin 17 km. Saarimökki, johon pääsee vain sulan veden aikaan veneellä tai talvella moottorikelkalla kun jäät ovat kantavat.
varaustiedot päivitetty 09.06.2018
varaustiedot päivitetty 09.06.2018

Kohdetta vuokraa

Inarille.fi
info@inarille.fi
Katso yhteystiedot
Puh. 0405813081

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa