Seita-hovi
mökki, Inari, 4+1 henkilöä

Rovaniemeltä 300 km pohjoiseen, Ivalosta 13 km, sijaitsee Inarijärveen laskevan Ivalojoen suistoalueella. Venematka noin 1,4 km, talvella noin 1 km (hiihtäen tai kelkalla), ei autotietä perille. Kämpän huoltaja kuljettaa ja opastaa tarvittaessa perille, ei lisämaksua. Vene ja moottori 15 hv vuokrattavissa huoltajan kautta, myös moottorikelkka ja iso reki vuokrattavissa, asiakas tuo polttoaineen.

Mökiltä rantaan 100 m, rantautumispoukama, ranta luonnontilainen, poukamassa matalaa rantaa, kova pohja ja uintimahdollisuus. Noin 100 m pitkä puinen kulkuväylä mökiltä rantautumispaikkaan ja venevajalle.

Vanhasta hirrestä tehty mökki, rakennettu 1988.
Alakerrassa tupa, keittosyvennys, sauna, pukuhuone ja avokuisti.
Yläkerrassa neljä viistokattoista makuusoppia, kaikissa yksi 120 cm leveä sänky, yhdessä lisäksi 80 cm leveä sänky, parveke.

Vesijohto järvestä saunaan ja keittosyvennykseen. Vesijohto toimii varauksella talvellakin mikäli ei jäädy. Jos johto jäätyy, niin tällöin kantovesi. Asiakas tuo itse juomaveden. Tiskipöytä ja viemäri keittosyvennyksessä, saunassa pata veden lämmitykseen.
Vedensaanti talvella: Asiakas voi noutaa itse vuokraamallaan kelkalla ja reellä saunaveden järvestä, kaksi 200 litran vetoista tynnyriä käytettävissä. Vaihtoehtoisesti huoltaja kuljettaa veden lisämaksusta. Sovi tästä tarvittaessa huoltajan kanssa etukäteen.

Grillikota ja tulipaikka pihalla, kompostoiva ulkokäymälä.

Vuokrattavissa lisäpalveluna kaasulämmitteinen kylpypalju (kaasu sisältyy hintaan). Paljun voi vuokrata mikäli sitoutuu paikan päällä oleviin käyttöohjeisiin. Asiakas täyttää, lämmittää ja tyhjentää paljun itse. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus-, vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso voi olla muita lomamökkejä vaatimattomampi. Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Kohteessa on vuokrattavissa eri hintaan yksi moottorikelkka (Tayga Patrul 800 SWT), perässä vedettä reki (max 4 henkilöä) sekä kypäriä. Moottorikelkan varaus tehtävä viimeistään viikko ennen loman alkua (huoltajan yhteystiedot varausvahvistuksessa).

Auton pysäköinti Koppelon venerannassa, etäisyys kesällä noin 1,4 km, talvella noin 1 km, ei autonlämmitysmahdollisuutta.
Kelirikkoaika toukokuussa sekä lokakuun puolivälistä marraskuun loppupuolelle, jolloin mökille ei pääse heikkojen jäiden takia.
Venerannassa veneenlaskupaikka asiakkaan omalle veneelle. Veskoniemen veneenlaskupaikka noin 6,5 km. Seita-Hovista pääsy myös Inarijärvelle, etäisyys noin 4,5 km.
Kalastus: Ks. kohde 1580 Inarijärvi (www.eraluvat.fi). Lisäksi Koppelon-Akujärven Osakaskunnan kalavedet.
Pienriistan metsästys: Tsarmitunturi 1612 (www.eraluvat.fi).
Ivalon palvelut 12 km, Saariselkä 42 km.

Perustiedot

Sijainti: Inari
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Seita-hovi
Pinta-ala: 52 m²
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 1
Rakennusvuosi: 1988
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 777277

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: sähkölämmitys, juomavesi haetaan itse, varaava takka ja leivinuuni
Viihde ja ajanviete: TV
Keittiön varusteet: mikroaaltouuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: kylmä vesijohto järvestä
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus, uinti, laskettelu, luistelu

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 615 €/vko
varaustiedot päivitetty 30.11.2022
varaustiedot päivitetty 30.11.2022

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa