Aseta mökkisi vuokralle

Haluamme tehdä mökkilomailusta kiinnostavaa ja helppoa! Liity mukaan ja jätä mökkisi vuokralle Suomen suurimpaan mökkivalikoimaan.

Ilmoittamalla vuokramökkisi Gofinlandissa saat helposti valtakunnallisen näkyvyyden mökillesi. Hyvän mökki-ilmoituksen ydin on laadukkaissa kuvissa, ja siksi tarjoammekin kaikille vuoden ilmoituksen ostaneille ammattivalokuvaajan ottamat kuvat mökistä ilmaiseksi. Etu koskee kohteen ensimmäistä ilmoituskertaa.

Mökki vuokralle - näin jätät ilmoituksen

1

Täytä ilmoituslomake

Paina tällä sivulla Jätä ilmoitus - painiketta niin pääset aloittamaan. Voit myös käyttää tämän ohjeen lopussa olevaa nappia. Täytä seuraavaksi ilmoituslomake. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*). Jos sinulla ei ole aiempaa käyttäjätiliä Gofinlandissa, sellainen lisätään sinulle lomakkeen alussa. Käyttäjätilin kautta pääset myöhemmin muokkaamaan ilmoituksen tietoja ja hallinnoimaan varauksia.

2

Tarkista tiedot, lisää kuvat ja julkaise ilmoitus

Mitä huolellisemmin täytät ilmoituksesi tiedot, sitä todennäköisemmin se päätyy mökin etsijöiden hakutuloksiin. Kiinnitä huomiota selkeisiin esittelyteksteihin, voit aloittaa esim. "Viihtyisä kesämökki vuokralle Vuokatista". Mikäli olet kiinnostunut mökin pitkäaikaisesta vuokrauksesta, voit mainita esittelytekstissä esim. annetaan mökki vuosivuokralle. Hyvillä kuvilla saat ilmoituksesi erottumaan joukosta. Parhaan lopputuloksen saat ostamalla 12kk ilmoituksen jolloin hoidamme kuvaamisen puolestasi. Kun olet valmis, voit siirtyä verkkopankkiin maksamaan ilmoituksen. Kun maksu on tehty, ilmoitus tulee näkyviin Gofinlandiin pienen viiveen jälkeen.

3

Valokuvauspalvelu 12kk ilmoituksen ostaneille

Gofinlandin valokuvauspalvelun kuvaaja ottaa yhteyttä 12kk ilmoituksen ostaneisiin ja sopii kuvausajan, kun on aika saada mökki vuokralle. Pyrimme pääsääntöisesti kuvaamaan kohteet mahdollisimman pian, mutta etäisyydet ja muiden kohteiden kuvaukset vaikuttavat aikatauluihin. Kun kuvat on otettu, lisäämme ne puolestasi ilmoitukseesi.

4

Varausten hallinta ja ilmoituksen tietojen päivitys

Kun ilmoituksesi on julkaistu ja saat varauspyyntöjä, voit käsitellä ne kirjautumalla ilmoitushallintaan osoitteessa https://oma.gofinland.fi. Linkki löytyy myös Gofinlandin sivuilta yläpalkista. Tarvittaessa voit myös päivittää ilmoituksesi tietoja, täydentää hinnastoja tai sinulle tulee tilaisuus asettaa toinenkin mökki vuokralle. Jos haluat kohteesi hakutulossivujen kärkipaikoille, voit ostaa kohteellesi lisänäkyvyyden.

Gofinland toimii uutena kotina Vuokraovi.comin mökki-ilmoituksille Vuokraovi.comin keskittyessä jatkossa vuokra-asumiseen. Siirryttäessä Gofinlandista verkkopankkiin ilmoitusten maksu ohjataan automaattisesti salatulla yhteydellä Vuokraoven kautta. Sekä Gofinland että Vuokraovi.com kuuluvat Alma Mediaan.