Autamme saamaan mökkinne vuokralle ja matkailutuotteenne näkyviin

Gofinland on Suomen kattavin vuokramökkien, ohjelmapalveluiden ja aktiviteettien myyntikanava. Haluatteko antaa lomamökkejä vuokralle ja tavoittaa oikeat asiakkaat? Olemme integroituneet kaikkiin merkittävimpiin online-varausjärjestelmiin ja asiakkaitamme ovat Suomen johtavat loma-asuntojen välittäjät. Ilmoita oman yrityksesi vuokramökit ja matkailutuotteet Gofinlandissa. Varmista, ettet jää paitsioon!

Automatisoidun myyntikanavan lisäksi tarjoamme myös laadukasta valokuvauspalvelua. Matkailutuotteiden myynnissä visuaalisuus on yksi tärkeimmistä myyntiä edistävistä seikoista. Mökki- ja maisemakuvien lisäksi toteutamme myös elämyksellistä materiaalia alueista ja aktiviteteistä. Toimitaan yhdessä, kun on aika saada mökit vuokralle ja matkailutuotteet myyntiin.

Ilmoittaminen automaattisesti yrityksen omasta varausjärjestelmästä

Gofinlandilla on valmiit yhteydet seuraaviin järjestelmiin:

Mökkiaineistot:
  • TravelNet (Sportum Oy)
  • Winres/Intres (Comgate Oy)
  • InfoGate (Tietotalo Infocenter Oy)
Mökki- ja matkailutuoteaineistot:

Jos yritykselläsi on joku näistä käytössä, saamme avattua automaattisen tiedonsiirron hyvin nopeasti.

Hinnoittelu on komissiopohjainen. Gofinlandin komissio on 10% + alv toteutuneen varauksen verottomasta kokonaisarvosta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Otamme yhteyttä pian. Lähettäminen epäonnistui. Ole hyvä ja yritä uudestaan.

Kohteen ilmoitus lomakkeella

Jos yritykselläsi ei ole automaattiseen siirtoon sopivaa online-varausjärjestelmää, voit ilmoittaa mökkisi vuokralle ilmoituslomakkeella. Kaikille 12kk ilmoituksen ostaneille tarjoamme ammattivalokuvaajan ottamat kuvat mökistä ilmaiseksi (1 mökki / ilmoitus).

Gofinland toimii uutena kotina Vuokraovi.comin mökki-ilmoituksille Vuokraovi.comin keskittyessä jatkossa vuokra-asumiseen. Ilmoitusten maksu siirryttäessä Gofinlandista verkkopankkiin ohjataan automaattisesti salatulla yhteydellä Vuokraoven kautta. Sekä Gofinland että Vuokraovi.com kuuluvat Alma Mediaan.

Ilmoituksen maksu tapahtuu verkkopankkimaksulla.

Mökki vuokralle - näin jätät ilmoituksen lomakkeella

1

Täytä ilmoituslomake

Tämän sivun Jätä ilmoitus - painikkeista pääset alkuun. Täytä ilmoituslomakkeelta ainakin tähdellä merkityt pakoliset tiedot. Mitä kattavammin kerrot kohteesta, sen houkuttelevampi ilmoituksesta tulee. Jos sinulla ei ole aiempaa käyttäjätiliä Gofinlandissa, lomakkeen alussa saat sen kätevästi tehtyä. Käyttäjätilin kautta pääset myöhemmin muokkaamaan ilmoituksen tietoja ja hallinnoimaan varauksia.

2

Tarkista tiedot, lisää kuvat ja julkaise ilmoitus

Täyttämällä ilmoituksesi tiedot huolellisesti, lisäät todennäköisyyttä että se päätyy mökin etsijöiden hakutuloksiin. Joukosta erotut hyvillä kuvilla, ja parhaan lopputuloksen saatkin ostamalla 12kk ilmoituksen jolloin hoidamme kuvaamisen puolestasi. Kun olet valmis, voit siirtyä verkkopankkiin maksamaan ilmoituksen. Kun maksu on tehty, ilmoitus tulee näkyviin Gofinlandiin pienen viiveen jälkeen.

3

Valokuvauspalvelu 12kk ilmoituksen ostaneille

Kuvaajamme ottaa yhteyttä 12kk ilmoituksen ostaneisiin ja sopii kuvausajan. Pyrimme pääsääntöisesti kuvaamaan kohteet mahdollisimman pian, jotta voimme entisestään parantaa mahdollisuuttasi saada mökkisi vuokralle, mutta etäisyydet ja muiden kohteiden kuvaukset vaikuttavat aikatauluihin. Kun kuvat on otettu, lisäämme ne puolestasi ilmoitukseesi.

4

Varausten hallinta ja ilmoituksen tietojen päivitys

Kun ilmoituksesi on julkaistu ja saat varauspyyntöjä, voit käsitellä ne kirjautumalla ilmoitushallintaan osoitteessa https://oma.gofinland.fi. Linkki löytyy myös Gofinlandin sivuilta yläpalkista. Tarvittaessa voit myös päivittää ilmoituksesi tietoja, täydentää hinnastoja, tai jättää uuden ilmoituksen toisesta mökistä.

Mutkia matkassa? Me autamme!

info@gofinland.fi

Ammattikuvaajan valokuvauspalvelut

Kuten sanonta kuuluu, yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja monta hyvää kuvaa vielä niin paljon enemmän! Laadukkaat kuvat ovat olennainen osa myyvää mökki-ilmoitusta ja siksi tarjoammekin kattavia kuvauspalveluja asiakkaillemme. Kaikki ilmoituslomakkeen kautta mökkinsä vuodeksi ilmoittaneet saavat ilmoitetusta mökistä kattavan kuvapaketin täysin ilmaiseksi. Online-järjestelmäasiakkaille tarjoamme kaikki kuvauspalvelut erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Ammattilaisen ottama tolppakamerakuva talvisesta mökkimaisemasta.

Matkailutuotteiden verkkokauppa ja sisältömarkkinointi

Gofinlandin kävijät ovat erittäin kiinnostuneita kaikista mökkimatkailijoille tarjottavista ohjelmapalveluista, aktiviteeteista, nähtävyyksistä ja muista matkailutuotteista. Matkailuyrittäjillä on nyt mahdollisuus saada omat matkailutuotteensa esille Gofinlandiin, ja suoraan asiakkaiden ostettavaksi verkkokaupan kautta. Taataksemme näkyvyyden, tarjoamme matkailutuotteille ja elämyspaketeille prioriteetin hakutuloksissa. Kun tuote tai elämys vastaa käyttäjän hakuehtoja, nostamme kohteet aina julkaisujärjestyksessä muiden elämysten edelle. Näin tarjoamme myös käyttäjille mielenkiintoista ja kohdennettua sisältöä.

Matkailutuotteiden verkkokauppa

Yhteistyömme Johku-järjestelmän kanssa tarjoaa yritysten työtä helpottavat työkalut tuotteiden hallintaan, sekä automaattisen siirron, jonka avulla tuotteet saadaan myyntiin Gofinlandiin. Johkun käyttöönotto on täysin ilmaista ja hinnoittelu on komissiopohjainen. Ostot hoituvat kätevästi suoraan Gofinlandista Johkun verkkokaupan kautta. Lue lisää Johkusta täältä.

Gofinland + Johku käyttöönotto 0€

Komissio Gofinlandin kautta tehdyistä varauksista 10% + Johku 2,5% + maksunvälittäjien perimät transaktiomaksut

Tutustu: Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
Forest Escape

Elämyspaketti

Elämys- ja aktiviteettituotteidesi näkyvyyttä voit korostaa myös Gofinlandin elämyspaketilla! Elämyspaketti soveltuu erityisesti elämyksille, jotka eivät ole suoraan myytävissä verkkokaupan kautta, ja mahdollistaa yrityksille tehokkaan ja näyttävän tavan esitellä omia tuotteitaan saumattomasti osana Gofinlandin sisältöä. Autamme myös elämystuotteen video- ja valokuvamateriaalin tuotannossa. Lue lisää ammattikuvaajan palveluista.

Ensimmäinen vuosi 480 €, jonka jälkeen 180 €/vuosi.

Tutustu: Rukan Salonki
Saunatour
Rukan Salonki Saunatour promo

Lisänäkyvyyttä kohteille

Haluatko kohteellesi lisää silmäpareja? Nosta kohteesi hakutuloslistan kärkipaikoille!

  • Kohteesi nousee listan kärkeen muiden ostettujen nostojen joukkoon niillä hakutulossivuilla, missä kohteesi sijainti ja muut tiedot täsmäävät käyttäjän tekemään hakuun.
  • Kohteesi näkyvyys palvelussa kasvaa merkittävästi. Kohdeyleisö laajenee.