1. Gofinland myyntikanavana
  2. Varausjärjestelmä ja verkkokauppa
  3. Valokuvaus
  4. Hinnoittelu

Matkailuyrittäjän kokonaisvaltainen myyntikanava

Puuttuuko matkailuyritykseltäsi online-järjestelmä ja kaikissa laitteissa toimiva myyntikanava? Ovatko kohdekuvasi kännykällä räpsäistyä pikselimössöä? Ei hätää, Gofinland ja Johku tarjoavat ratkaisun.

Matkailun tulevaisuus on Suomessakin digitaalinen, eikä kansainvälistyvässä maailmassa pärjää yksin. Siksi olemmekin yhdistäneet voimamme varausjärjestelmä- ja verkkokauppapalveluita tarjoavan Johkun kanssa. Nostetaan yhdessä Suomi matkailun maailmankartalle!

Gofinland + Johku
Myyntikanava kaikissa laitteissa
Varausjärjestelmä ja verkkokauppa
Valokuvaus
Gofinland myyntikanavana

Esimerkki mökkisivusta Gofinlandissa

Gofinland myyntikanavana

Gofinlandista löytyy Suomen kattavin vuokramökkivalikoima, ja nyt mukaan pääsee entistä kätevämmin Johkun varausjärjestelmän kautta.

Yrityksen omat nettisivut harvoin tavoittavat kovin suurta kävijäyleisöä. Gofinland on valtakunnallinen palvelu jolla tavoitat helposti suuret kohderyhmät. Tulemme jatkossa kehittämään palvelua vahvasti ulkomaalaiset Suomeen suuntaavat matkailijat huomioiden, kuitenkaan kotimaanmatkailua unohtamatta.

Matkailijat käyttävät nettiä valtavalla kirjolla erilaisia päätelaitteita. Mobiilin merkitys kasvaa jatkuvasti. Siksi Gofinland on alusta asti suunniteltu toimimaan aina kännykästä TV-ruudulle.

Johkun varausjärjestelmä ja verkkokauppa

Esimerkki mokkivarauksesta Johkun verkkokaupassa

Johkun varausjärjestelmä ja verkkokauppa

Johku tarjoaa yrityksille helpon tavan siirtää varausten hallinnointi ja myynti verkkoon. Johkun avulla saat näkyvyyden ja kauppapaikan myös elämyksille ja lisäpalveluille.

Käyttöönotto on helppoa, täytät vain perustiedot ja lisäät majoituskohteet ja palvelut. Valitse markkinointikanavaksi Gofinland, niin kohteesi tulevat meille näkyviin.

Johku
Valokuvauspalvelut Gofinlandista

Valokuvaus

Hyvät kuvat myyvät paremmin kuin paraskaan esittelyteksti. Vaikka nykyään lähes jokaisella kulkee kännykkäkamera aina mukana, on ammattilaisen ottamat kuvat edelleen helppo tunnistaa.

Huippulaatuiset ja informatiiviset kuvat erottuvat edukseen massasta. Hyvä kuva kertoo ja esittelee, mutta on samalla visuaalisesti kiinnostava ja innostava.

Saat kattavat valokuvauspalvelut nyt suoraan Gofinlandilta erittäin kilpailukykyiseen hintaan, missä päin Suomea tahansa.

Hinnoittelu

Tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni toimija mukaan Gofinlandiin, ja meille on tärkeää että aloituskynnys on matala. Johku + Gofinland paketin käytöönotto ei maksa mitään ja hinnoittelu on komissiopohjainen.

Johku + Gofinland käyttöönotto 0€

Komissio Gofinlandin kautta tehdyistä varauksista 10% + Johku 2,5% + maksunvälittäjien perimät transaktiomaksut

Kuvauspalvelut alk. 160€ + alv. Katso tarkemmat kuvaushinnat ›

Ota yhteyttä jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää palvelusta, autamme mielellämme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Otamme yhteyttä pian. Lähettäminen epäonnistui. Ole hyvä ja yritä uudestaan.