Kattava mökkien valokuvauspalvelu

Onko yritykselläsi viihtyisiä mökkejä mahtavissa maisemissa? Kerro se myös vuokramökin etsijöille! Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten miksi käyttää aikaa runoiluun. Gofinland tarjoaa edullisesti nyt myös kattavat kuvauspalvelut yrityksille.

Rukan Salonkia lumipeitteessä.

Mökki- ja aluekuvaus

Laadukkaat ja ammattitaidolla otetut kuvat parantavat tutkitusti mielenkiintoa mökkiä kohtaan ja vaikuttavat ratkaisevasti varauspäätökseen. Gofinland tarjoaa valtakunnallisen, kiinteistökuvaukseen perehtyneen, ammattikuvaajien verkoston asiakkaidemme käyttöön kustannustehokkaaseen hintaan.

Valokuvauspalveluun kuuluu monipuolinen kuvaus niin sisältä kuin ulkoa, 10 - 30 kuvaa kohteesta riippuen. Näyttävät tolppakuvat jopa kymmenen metrin korkeudesta sisältyvät peruskuvauksen hintaan. Asiakkaalla on mahdollisuus hyödyntää kuvia alkuperäisessä muodossaan rajoituksetta omiin tarkoituksiinsa. Tarjoamme myös mahdollisuuden sesonkipäivityksiin.

Hinnat:

Mökkikuvaus 160 € + alv / mökki
Sesonkipäivitys 110 € + alv / mökki

Hinnat edellyttävät kuvien käyttöä Gofinland-palvelussa. Alma Mediapartnersilla on kaikki oikeudet käyttää kuvia.

Tolppakameralla kuvaaminen
Kesämökki ja lisärakennus tai oleskelutila korkealta kuvattuna
Lasitettu ja katettu ulkohuone ja oleskelutila

Ilmainen lisänäkyvyys kuvaamillemme kohteille

Tarjoamme kaikille valokuvauspalvelumme asiakkaille ilmaisen lisänäkyvyyden kun uudet kuvat ovat Gofinlandissa. Hyödyt siis paitsi edullisista ammattilaislaatuisista kuvista, myös parhaasta mahdollisesta näkyvyydestä Gofinlandissa.

Lisänäkyvyys etusivulla

Gofinland suosittelee

Kuvatut kohteet nostetaan etusivulla Gofinland suosittelee - paraatipaikalle, jotta saat heti parhaan mahdollisen hyödyn uusista kuvista. Elementissä näkyy aina kolme uusinta, sekä kolme satunnaista vanhempaa kuvattua kohdetta. Kohteet päivittyvät viidentoista minuutin välein.

Lisänäkyvyys listasivulla

Hakutulosten kärkeen

Listasivulla kuvattuja kohteita nostetaan aina hakutulosten kärkeen, mikäli ne osuvat käyttäjän tekemään hakuun. Hakutulosten neljä ensimmäistä paikkaa on aina varattu parhaiten hakuun osuville kuvatuille kohteille. Jos tarkkoja hakuehtoja ei ole, kuvatut kohteet nostetaan satunnaisesti jokaiseen hakuun.