Iso-Syöte

Iso-Syöte
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Iso-Syöte - Mökit ja majoitus

Gofinlandin valikoimasta löydät parhaan majoituksen ja viihtyisimmät mökit Syötteen alueelta. Vuokramökki hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä takaa edellytykset elämykselliselle lomalle Syötteen upeissa tunturimaisemissa.

Pudasjärven kunnassa sijaitseva Syöte on Suomen eteläisin tunturialue, joka on tunnettu erinomaisista rinteistään, laadukkaasta latuverkostostaan ja häkellyttävän kauniista maisemistaan. Alueella toimii kaksi hiihtokeskusta, Iso-Syöte ja Pikku-Syöte, jotka sijaitsevat ainoastaan lyhyen ajomatkan päässä toisistaan ja täydentävät siten toistensa tarjontaa. Noin 140 kilometrin päässä Oulusta ja 200 kilometrin päässä Kajaanista sijaitseva Syöte on eteläisen sijaintinsa vuoksi saavutettavissa helposti eri puolilta Suomea.

Mökkejä Syötteeltä löytyy moniin eri tarpeisiin ja erikokoisille ryhmille. Mökin vuokraaminen Syötteeltä on hyvä tapa päästä nauttimaan monipuolisista laskuaktiviteeteista molemmissa hiihtokeskuksissa. Tykkypuiden koristamat näkymät hiihtokeskuksen lumisilta rinteiltä ovat kuin suoraan satumaailmasta, joten Syötteelle kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin! Alta löydätte sivustomme suosituimmat Syöte-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös