Iso-Syöte

Iso-Syöte
Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Iso-Syöte - Mökit ja majoitus

Gofinlandin valikoimasta löydät parhaan majoituksen ja viihtyisimmät mökit Syötteen alueelta. Vuokramökki hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä takaa edellytykset elämykselliselle lomalle Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen upeissa tunturimaisemissa.

Pudasjärven kunnassa sijaitseva Syöte on Suomen eteläisin tunturialue, joka on tunnettu erinomaisista rinteistään, laadukkaasta latuverkostostaan ja häkellyttävän kauniista maisemistaan. Noin 140 kilometrin päässä Oulusta ja 200 kilometrin päässä Kajaanista sijaitseva Syöte on eteläisen sijaintinsa vuoksi saavutettavissa helposti eri puolilta Suomea.

Syötteeltä löytyy kaksi hiihtokeskusta

Syötteen alueella toimii kaksi hiihtokeskusta, Iso Syöte ja Pikku Syöte, jotka sijaitsevat ainoastaan lyhyen ajomatkan päässä toisistaan ja täydentävät siten toistensa tarjontaa. Keskuksista suurempi, Isosyöte, on tunnettu monipuolisesta rinnetarjonnastaan. Peräti 17 rinteen valikoimassa riittää vaihtoehtoja niin vauhdin ystäville, nautiskelijoille, temppuilijoille kuin perheen pienimmillekin.

386 metriä korkea Pikku Syöte tarjoaa lasketteluun ja lumilautailuun yhteensä 4 päärinnettä ja 9 erilaista rinnereittiä. Pikku Syöte soveltuu erinomaisesti etenkin lapsiperheille ja aloitteleville laskijoille, sillä hiihtokeskuksen kaikki rinteet ovat sinisiä eli helppoja rinteitä.

Monipuoliset palvelut lähellä Syötteen mökkejä

Majoituksen ja mökkien lisäksi Syötteeltä löytyy runsaasti muitakin matkailupalveluita: ravintoloita, kahviloita, caravan-alue, ruokakauppa, nuorisokeskus sekä Syötteen luontokeskus, joka antaa tietoa Syötteen luonnosta ja retkeilyreiteistä. Syötekeskuksen lisäksi loman aikana kannattaa vierailla myös Pudasjärven kaupungissa, jossa voi piipahtaa esimerkiksi Virkistysuimala Puikkarissa ja Pudasjärven kotiseutumuseossa.

Syötteellä majoitut upean luonnon keskellä

Syötteen vetovoima ei perustu pelkästään kahteen hiihtokeskukseen, sillä rinteiden lisäksi Syöte tarjoaa lomailijalle paljon muitakin aktiviteetteja. Samoile lähiluonnossa, tee retki Syötteen kansallispuistoon, testaa alueen monipuolisia maastopyöräilyreittejä, kalasta puhtaissa vesissä, ihaile tykkylunta lumikenkäretkellä ja hiihdä hyvin huolletuilla laduilla. Syötteellä kaikki on mahdollista!

Varaa majoitus tai mökki Syötteeltä

Mökkejä Syötteeltä löytyy moniin eri tarpeisiin ja erikokoisille ryhmille. Mökin vuokraaminen Syötteeltä on hyvä tapa päästä nauttimaan monipuolisista aktiviteeteista molemmissa hiihtokeskuksissa. Tykkypuiden koristamat näkymät hiihtokeskuksen lumisilta rinteiltä ovat kuin suoraan satumaailmasta, joten Syötteelle kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin. Kaiken lisäksi Syötteellä on talviaikaan erinomaiset mahdollisuudet ihailla myös revontulia. Alta löydätte Gofinlandin suosituimmat Syöte-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös