Jämsä

Jämsä
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Jämsä - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinlandin valikoimasta löydät parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Jämsästä. Tarjolla on runsaasti erikokoisia mökkejä ja loma-asuntoja, joissa riittää vaihtoehtoja niin perheille kuin isommillekin seurueille.

Keski-Suomessa, Päijänteen rannalla sijaitseva Jämsä houkuttelee matkailijoita puoleensa etenkin monipuolisella luonnollaan. Himoksen kesäfestivaalit, Neste Rally Finland sekä FinnMETKO-näyttely houkuttelevat Jämsään kymmeniä tuhansia kävijöitä vuosittain. Lukuisat taideateljeet ja museot, kesäteatterit ja tapahtumat tuovat mukavasti vaihtelua lomapäiviin.

Lähellä Jämsän keskustaa sijaitseva Himos on ympärivuotinen matkailukeskus, joka on kuuluisa hyvien rinteidensä lisäksi myös monipuolisista matkailupalveluistaan. Talvikauden ulkopuolella Himoksella on mahdollisuus pelata golfia täysimittaisella kentällä, käydä melomassa Wanhan Witosen melontareitti, kalastaa puhtaissa vesissä tai vain nauttia upeasta luonnosta hyvien palveluiden äärellä.

Jämsä on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa, sillä 60 kilometrin päässä Jyväskylästä ja 100 kilometrin päässä Tampereelta sijaitsevaan kaupunkiin on erinomaiset kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin myös julkisilla kulkuvälineillä.

Jämsän majoitustarjonta pitää sisällään lukuisia erilaisia vuokramökkejä, loma-asuntoja ja huoneistoja, jotka tarjoavat puitteet elämykselliselle lomalle. Omien mieltymystesi mukaisesti voit majoittua joko luonnon keskellä sijaitsevassa mökissä tai Himoksen rinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa huoneistossa. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Jämsästä!

Katso lähialueilta myös

Lue myös