Lähdekallion Huvila
huvila, Janakkala, 14+8 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=lahdekallionhuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

JANAKKALASSA vain 87 km Helsingistä ja 110 Tampereelta sijaitseva Lähdekallion Huvila on uniikki monitoimihuvila, joka tarjoaa syvää rauhaa ja yksityisyyttä omalla lähes 3 hehtaarin metsätilalla, ilman naapureita, omassa rauhassaan, ympäri vuoden. Täystiilinen oman aikakautensa arvotalo on saneerattu kevään 2020 aikana ”lattiasta kattoon”, lisättynä kaikilla nykyjan mukavuuksilla. Lähdekallion Huvilan luonnon helmassa oleva sijainti huokuu suurta rauhaa ja yksityisyyyttä.

Lähdekallion Huvila soveltuu erittäin joustavasti 5–28 vieraan ryhmille majoittumiseen, juhliin, kokouksiin, lomaan, virkistykseen ja TYKY-tapahtumiin.

LÄHDEKALLION HUVILA sijaitsee hiljaisen Haukankalliontien varrella, omassa piilossaan. Vaikka naapurina on vain metsää ja peltoa, on huvilan sijainti silti likimain Suomen väestöllisessä keskipisteessä Janakkalassa, vain alle 9 kilometriä Helsinki-Tampere-moottoritieltä. Vain 87 kilometriä Helsingistä, 110 km Tampereelta ja 65 km Lahdesta.

Tule ja koe hiljaisuus, rauha ja yksityisyys. Kokousta, lomaile, virkisty, patikoi tai retkeile. Nauti Lähdekallion Huvilan kaikista nykyajan mukavuuksista, luonnon ääressä ja metsän siimeksessä.

Huvilan saneeratuissa noin 220 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila noin 20 henkilölle, 22–28 vuodepaikkaa, 5–8 makuuhuonetta, pukuhuone, 3 suihkua, jopa 10 henkilön saunaosasto ja 3 wc:tä. Lisäksi pihalla on vannoutuneille puusaunan ystäville idyllinen tynnyrisauna, josta on helppo kulku modernin saunaosaston suihkuihin, paljuun ja porealtaaseen, ympäri vuoden.

Huvila on varustettu mukavalla saunaosastolla, josssa saunoo yhtä aikaa noin 10 henkilöä. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on lähes 100 neliön terassit: Huvilan sisäpihalle olevalle terassille mahtuu iltaa istumaan noin 20 henkilöä ja saunaosaston edessä oleva terassi tarjoaa leppoisan vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle.

Saunaosaston välittömässä läheisyydessä on moderni sähkökäyttöinen 5 henkilön ulkoporeallas ja perinteinen puulämmitteinen 6 henkilön kylpypalju, jotta saunomisnautinto on saatu viritettyä huippuunsa!

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Monitoimihuvilan isossa noin 45 neliön pääsalissa/kokoustilassa on tilaa jopa 20 vieraalle pitkän pöydän ja samassa tilassa olevan ison sohvaryhmän äärellä. Lisäksi pääsalin komean avotakan takana on mukava pukuhuone/seurustelutila, jossa on vielä metsäpuutarhaan ”katsova” baaritiskin.

Lisäksi pukuhuone/seurustelutila toimii ryhmätyötilana tai väliaikaisena makuuhuoneena, koska vuodesohvilta löytyy petipaikat 2 henkilölle. Pukuhuone/seurustelutila ja keittiön vieressä oleva viihtyisä kabinetti on varustettu liukuovin, joilla tilat voidaan erottaa muusta avotilasta esimerkiksi kokouksen ryhmätyötiloiksi.

Lähdekallion Huvila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraillemme maksuton. Pääsalissa on iso 70 tuuman taulutelevisio ja pukuhuone/seurustelutilassa sekä kabinetissa 55 tuuman taulutelevisiot, jotka palvelevat esimerkiksi kokousnäyttöinä, tai viritä porukan kesken kisastudio tai karaokekisa!

Pääsalista on suora yhteys komealle ilta-aurinkoon avautuvalle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piileksivät tynnyrisauna, grillipaikka, ulkoporeallas ja kylpypalju, kaikki ikiomassa rauhassaan.

MAJOITUS: Päärakennuksen kuudessa makuuhuoneessa vuodepaikkoja on 14 kpl. Aivan päärakennuksen vieressä olevassa kahden makuuhuoneen majoitusaitassa vuodepaikkoja on 3+3, jolloin vuodepaikkoja on yhteensä 20. Lisäksi päärakennuksessa on 8 kpl vuodesohvia, jolloin vuodepaikkoja on jopa 28 henkilölle. Näiden lisäksi pelisalistakin löytyy vielä 4 vuodesohvaa. Peittoja ja tyynyjä on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Majoitusaitta toimii hienosti päärakennuksen makuuhuoneista erilaisena tilana. Sen kahdessa pienessä makuuhuoneessa on erähenkinen mökkitunnelma, joten majoitusaitta sopii maalaistunnelmaa kaipaaville. Majoitusaitta sijaitsee vain 10 metriä päärakennuksen WC:stä ja keittiöstä, joten aamutoimille on helppo tulla!

KEITTIÖ: Lähdekallion Huvilan keittiön varustukseen kuuluu astiastot vähintään 22 henkilölle, sähköliesi ja – uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, 2 Moccamaster-kahvinkeitintä, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluita, mutta Lähdekallion Huvilaan sopii tulla myös omin ruoin ja juomin. Onhan yhteinen kokkailu mitä mukavinta ajanvietettä!

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla löylyttelemään 8–10 henkilöä. Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on yhteys terassille vilvoittelemaan. Huvilassa on 3 wc:tä. Makuuhuoneiden vieressä on lisäksi erillinen suihkutila, jossa on 1 suihku.

TYNNYRISAUNA: Pihapiirissä sijaitsee erillinen puulämmitteinen tynnyrisauna. Tämä tynnyrisauna onkin oikein ns. isäntä-mallia, eli normaalia leveämpi, jotta mahtuu kerralla löylyttelemään jopa 8 saunojaa. Jos et ole koskaan tynnyrisaunan leppoisia löylyjä kokenut, niin nyt se on mahdollista! Tynnyrisauna sijaitsee mukavasti terassilla sisäsaunan suihkujen, kylpypaljun ja ulkoporealtaan tuntumassa, joten entisaikain saunatunnelma on samalla maustettu kaikilla nykyajan lisäherkuilla.

KYLPYPALJU JA ULKOPOREALLAS: Perinteinen puulämmitteinen 6 henkilön kylpypalju ja moderni sähkökäyttöinen 5 henkilön ulkoporeallas sijaitsevat aivan saunaosaston vieressä.

LÄHDELAMPI JA UIMAPAIKKA: Päärakennuksen edessä sijaitseva lähdelampi mahdollistaa kesällä virkistävän pikku pulahduksen ja talvella kirpeän avantokokemuksen (huomaathan, että pitkän kuivan kauden jälkeen vesi saattaa olla vähissä, jolloin lähdelampea ei voi käyttää). Lähin uimaranta sijaitsee Rahitunlammilla noin 7 minuutin ajomatkan päässä huvilalta. Rahitunlammi on pieni kirkasvetinen lampi syvällä harjujen keskellä. Mukavalla uimarannalla on uimareiden käytössä laituri, hyppykoroke, pukukopit ja käymälä.

PELISALI: Päärakennuksesta noin 50 metrin päässä si­jatsee noin 35 neliön erähenkisesti sisustettu pelisali, joka kätkee sisäänsä mm. biljardipöydän ja muutamia muita mukavia pelejä kuten pöytäjalkapallon, dartsin ja perinteisen tikanheiton. Tässä rouheasti sisustetussa pelisalissa on mu­kavaa viettää aikaa oman porukan kesken! Peli­sali toimii tarvittaessa myös vapaamuotoisena palaveritilana ja lisäksi siellä on myös 4 kpl vuodesohvia. Vuokraamme pelisalin pientä lisäkorvausta vastaan majoituksen yhteydessä.

METSÄPUUTARHA, TERASSIT JA GRILLIPAIKKA: Päärakennuksen terassilla on pöytäryhmät jopa 30 henkilölle, niitä isompia kalaaseja varten! Grillipaikka sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, josta avautuu näkymä rauhalliseen metsämaisemaan.

Kesän 2020 aikana Lähdekallion Huvilan 3 hehtaarin tontilla sijaitsevalle kalliokumpareelle valmistuu vielä erähenkinen nuotiopaikka grillausmahdollisuudella, jonne voi halutessaan oman porukan kesken mennä tulen äärelle ja metsän siimekseen istumaan iltaa, parantamaan maailmaa ja miettimään elämän tarkoitusta.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty vain muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Lähdekallion Huvilan hintaan sisältyy noin 220 m2 monitoimihuvilan tilat sisältäen saunaosaston käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata tynnyrisauna, ulkoreallas, kylpypalju, grillipaikka, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Lisäksi tarjoamme mielellämme myös mm. ruokapalveluja ja kuljetuspalveluja.

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Perustiedot

Sijainti: Janakkala
Haukankalliontie 194, 12380 LEPPÄKOSKI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Lähdekallion Huvila
Pinta-ala: 220 m²
Makuuhuoneiden määrä: 8
Vuodepaikkojen määrä: 14
Lisävuoteiden määrä: 8
Rakennusvuosi: 1969
Kohteen ominaisuuksia: palju, lämminvesijohto, terassi, kaivo, sopii liikuntarajoitteisille, takka, ulkoporeallas, lapsiystävällinen
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 20 hengelle, kokouspaikaksi 20 hengelle
Sauna: sähkösauna, pihasauna, sisäsauna
Erityisiä ehtoja: Varausehdot kotisivuillamme https://www.evonluonto.fi/varaus-ja-maksuehdot/
Kohdenumero: 1304930
Lisätietoa: Huvilan kotisivut

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys, TV
Keittiön varusteet: uuni, astianpesukone, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, pakastin, jääkaappi, ruoanlaittovälineet, leivänpaahdin, vedenkeitin
Astiasto: astiasto 22 hengelle
Tilat ja varustelu: suihku, poreamme, WC, lattialämmitys
WC lukumäärä: 3
Suihkujen lukumäärä: 3
Ulkotilat: grilli, aitta, ulkovarasto, puutarha
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus, marjastus/sienestys, melonta, pyöräily

Hintatiedot

Ohessa on esitelty vain joitakin hintaesimerkkejä. Sitovan tarjouksen saat jättämällä tarjouspyynnön verkkosivuillamme https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • Alk. 518 €/
Vuodevaatteet 14 €
Siivous 200 €
varaustiedot päivitetty 12.10.2021
varaustiedot päivitetty 12.10.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. 020 7300 888
Avaa Google Mapsissa