Dragonveneretki Helsingissä

Järvenpää

Dragonvenemelonta on mielenkiintoinen menetlmä päästä tutustumaan ryhmällä harvemmin lähestyttävästä suunnasta Seurasaarenselän ja Soutustadionin maisemiin.Toimimme yhteistyössä Helsingin Melontakeskus Oy:kanssa.

Melojat istuvat kahdessa rivissä käyttäen yksilapaista melaa. Veneen keulaan sijoitetaan ryhmän parittomaksi jäänyt jäsen, jos melojien lukumäärä ei ole parillinen. Hän saa kunniapaikan olla rummunlyöjä joka antaa tahdin ryhmälle. Veneen perään sijoittuu Ketunretkien opas, joka toimii suunnan valitsijana. Aktiviteettiin sisältyy tarvittavat melat ja kelluntaliivit. 

Dragonveneillä voidaan myös järjestää kilpailuja, jos ryhmän koko on suurempi kuin yksi veneellinen melojia.

Ketunretkien opas on erä- ja luonto-opas sekä Helsingin auktorisoitu opas.

Retkien melontaosuuden päätteeksi voidaan lisähintaan järjestää myös ruokailu ja saunominen Melontakeskuksen tiloissa.

Lisäpalveluista pyydettäessä saatavilla erillinen tarjous.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä aktiviteetti tuotetaan yhteistyössä Helsingin Melontakeskus Oy:n kanssa. Retken varusteisiin sisältyy tarvittavat melat ja kelluntaliivit. Uimataito on edellytys retkelle pääsyyn. Lämpiminä päivinä on retkeläisillä mahdollisuus uida Melontakeskuksen rannassa. Retken ajaksi voidaan retkeläisten tavaroita jättää lukittuun yhteistilaan.
Soveltuvuus: Tämä aktiviteetti sopii tiimiytymisryhmille sekä esimerkiksi polttareita viettäville. Ulkoilusta ja vesiurheilusta pitävät, sekä muuten urheilulliset ja kilpailuintoiset, vähintään 16 hengen ryhmät tervetuloa!
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Ketunretkien oppaalla on yli 40 vuoden kokemus melontaharrastuksesta. Oppaanne Timo on auktorisoitu Helsinki-opas ja erä- ja luonto-opas.
Vakuutukset: Ketunretket ei tarjoa asiakkailleen vakuutusta. Suosittelemme, että retkeläiset varmistavat oman vakuutusturvansa voimassaolon.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/dragonmelonta.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa