Aktiviteetti

Lumikenkäretki suolle

Järvenpää

Retki sisältää turvallisen kuljetuksen esim. hotelliltasi tai Helsingin keskustasta sekä makkaran tai lettujen paistohetken metsän tulipaikalla.

Retkien oppaana toimii auktorisoitu erä- ja luonto-opas ja matkaopas Timo.

Tervetuloa kokemaan helpo metsäretki Suomalaisessa koskemattomassa Sipoonkorven Kansallispuistossa! Täältä löytyy suuria kuusia pystyssä ja kaatuneena, kumpuilevia kalliomaastoja, rotkoja, lintujen ääniä - ja tietenkin myös hiljaisuutta.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä retki on muokattavissa toiveidenne mukaan. Voimme aloittaa Helsingistä ja ajaa joko Sipoonkorpeen tai Hyvinkäälle (60km) ja lumikenkäillä metsään. Emme tarvitse polkuja, sillä "tietä käyden tien on vanki - vapaa on vain umpihanki"
Soveltuvuus: Tämä retki sopii matkailijalle, joka haluaa saada kokea oikean Suomalaisen metsän tunnun ja kuulla hiljaisuuden ääniä. Soveltuu henkilöille, jotka kykenevät kävelemään pehmeässä metsäluonnossa tai suolla, toivoen löytävänsä joitakin alkuperäisiä onnellisuuden ja tasapainon lähteitä elämäänsä - Suomi on tunnustettu olevan maailman onnellisin paikka asua ja elää - miksihän? Tule mukaan etsimään siihen perusteita!
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Ketunretkien oppaat ovat auktorisoituja ammattioppaita, erikoistuen eteläisen suomen kaupunkien ja luonnon historiaan. Oppaamme Timo on myös erä- ja luonto-opas.
Vakuutukset: Ketunretket ei tarjoa asiakkailleen vakuutuspalveluja, joten suosittelemme, että varmistatte oman vapaa-ajan vakuutuksenne voimassaolon retken aikana.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/lumikenkaily.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa