Sähköpyöräretki Nuuksiossa

Järvenpää

Tällä retkellä pääset kokeilemaan, millaista on ajaa sähköavusteisella ns. läskipyörällä Nuuksion kansallispuiston metsäteitä pitkin. Reittimme varrella on paljon hienoja luontokohteita, vanhaa metsää, suota, pieniä lampia ja kallioita. Retken oppaana toimiva eräopas Timo opastaa meitä Pohjois-Nuuksion ja Salmin kartanon maisemissa, tarinoiden samalla kartanoa omistaneen Niklanderin suvun vaiheista.

Retken hinta sisältää kuljetuksen Helsingistä Nuuksioon ja takaisin, käyttäen 8-paikkaista tila-autoa.

Pidämme retken aikana tauon Pikku-Parikkaan lammen rannassa nauttien Pohjoisen Pirtin kahvilan emännän Miian herkullisen erälounaan.

Retken kestoaika 6 tuntia, sisältäen matka-ajan Helsingistä ja takaisin.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Nuuksion kansallispuiston alueella on useita reittejä, joita pitkin voimme ajaa sähköavusteisilla läskipyörillä turvallisesti. Pysyttelemme puiston ajoteillä ja poluilla luontoa säästäen. Pikku-Parikkaan lampi on hieno uimapaikka, joten uima-asu ja pyyhe kannattaa ottaa mukaan. Salmin ulkoilualueen Pohjoinen Pirtti sijaitsee Nuuksion kansallispuiston pohjoisella sisääntuloalueella.
Soveltuvuus: Tämä retki sopii niille, jotka ovat aina halunneet kokeilla sähköavusteista ns. läskipyörää ajaen pitkin kansallispuiston metsäteitä, mutta eivät ole uskaltaneet lähteä ilman opasta ja kuljetusmahdollisuutta. Reittimme on n. 25 km mittainen. Retkeen sisältyy maittava lounas Nuuksion Pohjoisella pirtillä.
Vaativuus: Matala
Kelpoisuus: Ketunretket muodostuu kahdesta auktorisoidusta matkaoppaasta, Arjasta ja Timosta. Timo on erä- ja luonto-opas ja Arja hyvinvointimatkailuun erikoistunut Sauna-Mama. Mukanamme tarvittaessa myös muita eräoppaita Timon tiimistä.
Vakuutukset: Ketunretket ei tarjoa asiakkailleen vakuutuspalveluja, joten suosittelemme asiakkaitamme pitämään vapaa-ajan vakuutuksenne voimassa.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.com/fatbiketour_to_nuuksio.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa