Aktiviteetti

Dragonveretki Helsingissä

Järvenpää

Dragonveneellä tehtävät melontaretket ovat mielenkiintoinen tapa päästä ryhmän kanssa tutustumaan kohteisiin, joihin ei normaalisti pääse aivan kuuluisan Sibeliuspuiston läheisyydessä Helsingissä.

Retkeläiset istuvat kaksi rinnakkain ja käyttävät yksilapaisia meloja. Retken toteutus edellyttää tarpeeksi melojia, sillä vene on raskaampi liikuttaa kuin tavallinen soutuvene. Veneen keulassa istuu ryhmän melonnan tahdin antaja lyöden rumpua. Veneen perätuhdolla seisoo perämelan käyttäjä, joka ohjaa venettä ja toimii samalla myös retken oppaana. Kiinalainen dragonveneperinne juontaa yli 2,000 vuoden taakse. 

Ketunretket Oy:n retkeen sisältyy veneen lisäksi opaspalvelu, jonka toimittaa erä- ja luonto-opas Timo. Hän on myös auktorisoitu Helsingin turistiopas ja perehtynyt alueen historiaan. Retkiin voidaan yhdistää niin haluttaessa sauna- ja ruokailupalveluja lisäveloituksella. Varusteet sisältävät kelluntaliivit retkeläisille.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä aktiviteetti tuotetaan yhteistyössä Melontakeskus Oy:n kanssa Helsingin Rajasaarenpenkere 8:ssa. Retki sisältää kelluntaliivit ja melat. Retken jälkeen on mahdollista päästä uimaan Melontakeskuksen rannasta.
Soveltuvuus: Tämä aktiviteetti sopii ryhmäytymisharjoitteeksi, polttariryhmille sekä tyky ja tyhy-päivien ohjelmaksi. Ryhmän koko suositellaan olevan vähintään 16 melojaa.
Vaativuus: Moderate
Kelpoisuus: Oppaana toimivalla Timolla on yli 44-vuotinen historia melontaurheilussa. Timo on auktorisoitu turistiopas Helsingissä ja erä- ja luonto-opas.
Vakuutukset: Ketunretket ei tuota vakuutuspalveluja retkeläisilleen. Suosittelemme, että varmistatte oman vapaa-ajan vakuutusturvanne voimassa olon.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/dragonmelonta.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa