Aktiviteetti

Taiteiden kierros Tuusulassa

Järvenpää

Näiden retkien maksimi ryhmäkoko on n. 14 - 16 matkustajaa. Retken hinta sisältää kuljetuksen Helsingistä Tuusulaan ja takaisin, valittujen museoiden sisäänpääsymaksut sekä kahvitarjoilun Lottamuseon kanttiinissa. Oppaanamme toimii ammattitaitoinen Halosenniemen opas.

Retki sisältää käynnin Ainolassa Järvenpäässä, Aholassa ja Halosenniemessä. Oppaamme Arja ja Timo voivat muokata kohdeluetteloa myös toiveittenne mukaan.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä retki voidaan aloittaa haluamastanne kohteesta (esim. hotelli) Helsingistä. Aloituspaikka sovittava tilauksen yhteydessä.
Soveltuvuus: Kulttuuriretkemme ja taiteilijakotivierailut sopivat matkailijoille, jotka haluavat vierailla Ainolassa, Halosenniemessä, Erkkolassa sekä kansalliskirjailija Aleksis Kiven kuolinmökillä. Kuljetukset Helsingistä järjestettävissä 7 - 16 - 32 -54 matkustajalle.
Vaativuus: Easy
Kelpoisuus: Ketunretket muodostuu kahdesta ammattioppaasta, Arja ja Timo. Arjalla on pitkä historia oppaana ja matkanjohtajana. Arja työskentelee mm. Tuusulan alueen oppaana Erkkolassa ja Halosenniemessä. Timo on erä- ja luonto-opas sekä auktorisoitu Helsingin opas.
Vakuutukset: Ketunretket ei tuota vakuutuspalveluja asiakkailleen, joten suosittelemme, että tarkistatte oman vapaa-ajan vakuutuksenne voimassaolon.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/tuusula-taidekierros.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa