Aktiviteetti

Kepparilla kuoharille-retki Helsingissä

Järvenpää

Trendikkät keppihevosemme ovat korkealaatuista suomalaista käsityötä, ja retken hintaan sisältyy opastettu kierros sekä kepparien vuokraus. Retken jälkeen voit tietysti lunastaa itsellesi oman kepparin!

Tämä retki sopii erityisesti "ärtyneen äidin syndroomasta" kärsiville, jotka ovat joutuneet viettämään viimeiset pari vuotta koronan takia ilman hauskanpitoa porukkansa kanssa. Retki kiertää Helsingin keskustassa ja päättyy niin halutessasi sopivaan viinibaariin tai Rymy-Eetuun, jossa rytke jatkuu...

Kepparilla ratsastaminen on vakava harraste, eikä tämän retken tarkoitus ole millään tavalla aliarvioida lajin harrastajia - päinvastoin! Englannin Prinssi Williamkin on saanut oman kepparinsa käydessään Suomessa.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä aktiviteetti antaa sinulle mahdollisuuden olla keskipisteenä ryhmässäsi, ratsastaen pelottomasti auringonlaskuun. Ympärillä tulee olemaan paljon hymyileviä vastaantulijoita ja selfienottomahdollisuuksia. Retken hintaan sisältyy kuohuviinilasillinen puistossa retken jälkeen. Juhlitaan taas reippaasti koronan hellittäessä.
Soveltuvuus: Tämä retki sopii erityisesti "ärtyneen äidin syndroomasta" kärsiville tai tyky / tyhy-ryhmien hauskanpitomuodoksi.
Vaativuus: Low
Kelpoisuus: Ketunretkien oppaat ja retken vetäjät ovat auktorisoituja matkailuoppaita. Toimimme Helsingissä ja voimme tuottaa tämän retken myös Suomenlinnassa.
Vakuutukset: Ketunretket ei tuota vakuutuspalveluja asiakkailleen. Suosittelemme, että varmistatte oman vapaa-ajan vakuutuksenne voimassaolon ennen retkelle osallistumista.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/kepparillakuoharille.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa