Aktiviteetti

Geokätköilyä ryhmille Uudellamaalla

Järvenpää

Ketunretkien perustajat, kätköilynimimerkit BikingLady ja Tervajörkki Järvenpäästä järjestävät ryhmille ja yrityksille räätälöityjä geokätköilyharrastukseen johdattavia retkiä ja koulutuksia Uudellamaalla. Koronaviruksen jyllätessä tapahtumia voidaan järjestää turvavälit huomioiden ulkotiloissa. Harrastuksen aloittamiseen tarvitset älypuhelimen ja siihen verkkoliitynnän. Perustamme Sinulle ensin käyttäjätunnuksen ja salasanan, jolloin pääset sisään tähän kiehtovaan ryhmään ulkoilmassa viihtyviä ihmisiä ja Pelle Pelottomia, jotka kiipeilevät puissa, ryömivät metsissä ja kallioiden koloissa, ovat olevinaan huomaamattomia kaupungilla liikkuessaan ja käyttäytyvät muutenkin epäilyttävästi... ovatko he edes ns. "normaaleja ihmisiä" ??   Tule mukaan ja ota selvää!
Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Geokätköily sopii ulkoilusta kiinnostuneille ihmisille, jotka etsivät luontokohteita ja haluavat löytää paikkoihin, joiden olemassa olosta heillä ei ollut aiemmin aavistustakaan.
Soveltuvuus: Tämä aktiviteetti sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka haluaisivat tutustua geokätköilyksi nimitettyyn ulkoiluharrastukseen. Ketunretket järjestää retkiä ja koulutusta kätköilyn aloittamiseen turvallisesti kokeneiden kätköilijöiden opettamana. Ketunretkien perustajat ovat molemmat harrastaneet geokätköilyä vuodesta 2008 alkaen, ja harrastus on tuonut mukanaan monenlaisiin outoihinkin paikkoihin menoa ja tutustumista uusiin tuttaviin ympäri maailmaa.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Ketunretket on kahden ammattioppaan perustama yhteisö, joka tarjoaa monenlaisia retkiä Suomen kaupunki- ja luontokohteisiin sekä Perinnesaunottajan palveluja. Toiminta-alueinamme meillä on Uudenmaan lääni.
Vakuutukset: Ketunretkien asiakkaita ei ole erikseen vakuutettu, joten suosittelemme asiakkaillemme pitämään voimassa oman vapaa-ajan ja matkavakuutuksen.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/geokatkokoulutus.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa