Aktiviteetti

Metsäretki Sipoonkorven kansallispuistoon

Järvenpää

Tämä retki on toteutettavissa ympäri vuoden. Talvisin haasteita on hieman enemmän lumitilanteesta riippuen.

Retken kohteena meillä on Sipoonkorven kansallispuiston aarniometsät, joissa risteilee paljon polkuja. Metsissä on paljon villieläimiä, soita ja lampia sekä myös kohtalaisen suuria korkeuseroja. Alueen kallioista onkin menneiden jääkausien aikana hioutunut paljon hienoa hiekkaa salpausselän eteläpuoleisille alueille.

Retken kohteen polkureitistö on muokattavissa osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä retki on muokattavissa osallistujien toiveiden mukaan. Voimme lähteä liikkeelle Helsingistä ja ajamme n. 20km matkan nelostietä pohjoiseen Sipoonkorven alueelle. Metsäretken kohteet voidaan valita retkikohtaisesti. Retki sisältää nokipannukahvien keittämisen jollakin valitulla tulentekopaikalla, jossa voimme opetella sytyttämään nuotion perinteisellä tavalla ilman sytytintä tai tulitikkuja sekä paistaa lettuja tai makkaraa.
Soveltuvuus: Tämä retki sopii matkailijoille, jotka haluavat kokea oikeanlaisen metsäretken aarniometsään, lähellä Helsinkiä. Metsän hiljaisuus ja luonto Sipoonkorven kansallispuiston harvemmin kierretyillä reiteillä antaa hyvän ja raikkaan mielen.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Ketunretket koostuu auktorisoiduista ja ammattitaitoisista matkaoppaista, jotka ovat erikoistuneet Suomen luontoon ja hyvinvointiin. Oppaamme Timo on erä- ja luonto-opas ja Arja hyvinvointimatkailuun erikoistunut perinnesaunottaja.
Vakuutukset: Ketunretket ei tarjoa retkeläisille vakuutuspalveluja. Suosittelemme että retkeläiset varmistavat oman vapaa-ajan vakuutuksensa voimassaolon.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/ketunretket-sipoonkorpi.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa