Aktiviteetti

Perinnesaunapalvelu

Järvenpää

Tämä autenttinen elämys sisältää vihdontaa ja saunottamista käyttäen useita eri vihtasidoksia, joissa voi olla koivua, tammea, leppää, katajaa sekä muita puulajeja.

Elämykseen sisältyy jaloille yrttikylpy ja turvekasvonaamio. Lämpimän saunan jälkeen voit lisäksi uida kristallinkirkkaassa järvessä tai talvisaikaan pulahtaa avantoon.

Saunaelämykset voidaan yhdistää myös muihin Ketunretkien hyvinvointi- ja ulkoilupalveluihin, kuten esimerkiksi metsäpatikointiin, marjojen ja sienien poimintaan, läskipyöräilyyn tai vain rentoutuminen suomalaisessa puhtaassa luonnossa. Voimme myös tuottaa ateriapalveluja luonto-olosuhteisiin ja saunalle.

Jollet ole aiemmin saanut kokeilla perinteistä vihdonta- ja saunaelämystä, älä ole huolissasi! Sauna-Mama Arjan saunakoulu kertoo sinulle kaiken mitä tarvitsee tietää autenttisesta suomalaisesta saunasta.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Sauna-Mama services are provided in rented sauna buildings, which are selected according the most authentic heritage sauna experience. We work in co-operation for instance with Lomakoti Kotoranta in Nurmijärvi and other sauna providers. Ketunretket can provide transport services from Helsinki to sauna experience on extra cost.
Soveltuvuus: Sauna-Maman perinnesaunapalvelu sopii hyvin kaikille, jotka haluavat kokea aidon suomalaisen saunaelämyksen kirkasvetisen järven rannalla.
Vaativuus: Low
Kelpoisuus: Sauna-Mama Arjalla on pitkä kokemus perinnesaunottajana, ja hänellä on erityiskoulutus erilaisiin vihdontatekniikoihin.
Vakuutukset: Sauna-Mama ei tarjoa asiakkailleen vakuutuspalveluja, joen pyydämme tarkastamaan, että vapaa-ajan vakuutuksenne kattaa autenttisen saunomiskokemuksen. Saunapalvelumme on kuitenkin erittäin rentouttava ja miellyttävä kokemus, eikä sisällä vaarallisia elementtejä.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/sauna-mama-palvelu.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa