Aktiviteetti

Happiness with a hobby horse tour

Järvenpää

Retki toteutetaan tavallisuudesta poiketen siten, että retkeläiset ratsastavat keppihevosilla. Ravia tai laukkaa, myös Islantilaista tölttiä saa käydä. Tarjolla paljon iloisia kasvoja ja naurunremakkaa, eli kysymyshän on "oletko riittävän rohkea ratsastamaan ja nolaamaan itseäsi?"

Tämä retki voidaan toteuttaa myös muualla, asiakkaan toiveiden mukaan.

Retken aikana opas kertoo tarinoita Helsingin kehityksestä pikkukylästä nykyaikaiseksi metropolin keskukseksi,

Retki päättyy puistossa nautittavaan lasilliseen kuohuvaa. Vaihtoehtoisesti voimme päättää retken myös Rymy-Eetuun tanssimaan pöydillä hevosten kanssa... 
Trendikkäät kepparimme ovat suomalaista käsityötä ja retken hintaan sisältyy niiden vuokra. Retken jälkeen voit tietysti myös lunastaa itsellesi oman kepparisi edulliseen hintaan.

Tämä retki sopii erityisesti "Ärtyneiden Äitien Syndroomasta kärsiville, johon lääkkeemme on paljon näkyvyyttä ja riehakasta ratsastelua. Sopii esimerkiksi polttariporukoille ja tyky-tyhy-ryhmille.

Keppariharraste on vakavasti otettava kilpailuakin sisältävä harraste Suomessa. Lajia harrastetaan myös esim. Englannissa, jossa prinssi William illa on oma Suomesta saatu kepparinsa.

https://youtu.be/Mbv6-Q6zzkA

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Retki sisältää ravia, laukkaa tai käymäjalkaa ratsastaen kepparilla Helsingin keskustassa. Retken kesto n. 2 tuntia. Aloituspaikka sovittava tilauksen yhteydessä. Retken hinta sisältää kepparien vuokran. Kepparit myös myytävänä retken jälkeen.
Soveltuvuus: Sopii erityisesti "Ärtyneen Äidin Syndroomasta kärsiville" ja lääkkeemme moiseen on paljon iloisia kasvoja, naurunremakkaa ja hauskanpitoa.
Vaativuus: easy
Kelpoisuus: Ketunretket personnel consists of professional travel guides in Finland, specialized on Helsinki history.
Vakuutukset: Ketunretket Oy:llä on vastuuvakuutus huolimattomuudesta johtuvien vahinkojen varalta. Suosittelemme kuitenkin, että varmistatte oman vapaa-ajan vakuutuksenne kattavuuden "hevosteluun"
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.com/hobbyhorse-happiness.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa