Aktiviteetti

Privaattiretki Hyvinkään Sveitsin Usmiin

Järvenpää

Tällä retkellä pääset kokemaan Suomalaisen Metsäretken helpolla tavalla. Kuljemme soilla, pikku kallioilla ja järvien rannoilla, saamme havainnoida luonnon ääniä ja ehkä nähdä metsän eläviäkin. Parasta on kuitenkin metsän hiljaisuus!

Sveitsin erämaa-alue Usmi sijaitsee Hyvinkään länsipuolella n. 60 kilometriä Helsingistä. Ryhmän koosta riippuen kuljetus tapahtuu joko oppaan omalla autolla tai 8-paikkaisella van-autolla hotelliltasi tai lentokentältä. Retkellä mukana yksityisopas. Kuljemme helpon reitin Usmin metsässä tulentekopaikalle, opimme miten nuotio sytytetään (ilman tulitikkuja!) ja paistelemme sitä oikeata metsäruokaa - makkaraa.

Retki on muokattavissa toiveidesi mukaan; voimme myös poiketa Hyvinkään Rautatiemuseossa.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Retki on muokattavissa toiveittenne mukaan. Voimme aloittaa hotelliltanne (esim. Hotelli Sveitsi Hyvinkäällä) tai Helsingistä. Matkaa Helsingistä on n. 60 kilometriä.
Soveltuvuus: Tämä retki sopii niille, jotka haluaisivat tutustua Hyvinkään Sveitsin Usmi-metsään turvallisesti.
Vaativuus: Moderate
Kelpoisuus: Ketunretket muodostuu kahdesta Hyvinkään alueen auktorisoidusta ammattioppaasta Arja ja Timo. Oppaat ovat erikoistuneet myös Helsingin ja eteläisen suomen alueen historiaan. Oppaanne Timo on erä- ja luonto-opas.
Vakuutukset: Ketunretket Oy:llä on vastuuvakuutus huolimattomuudesta johtuvien vahinkojen varalle. Suosittelemme kuitenkin, että varmistatte oman vapaa-ajan vakuutuksenne voimassa olon tällaisella retkellä.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa