Linna

Opastettu retki Loviisan linnoitusalueelle

Järvenpää

Loviisan Linnoitusalueen retken maksimi ryhmäkoko on n. 16 matkustajaa.

Retki sisältää opastetun tutustumiskäynnin 1700-luvun linnoitustyömaahan Loviisassa, käynnin Loviisan museossa Komendantintalossa sekä mahdollisuuden omaehtoiseen ostoskierrokseen kaupungilla lounastauon yhteydessä. Oppaamme Timo ja Arja voivat muokata kohdeluetteloa myös toiveittenne mukaan.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tämä retki voidaan aloittaa haluamastanne kohteesta (esim. hotelli) Helsingistä. Aloituspaikka sovittava tilauksen yhteydessä.
Soveltuvuus: Kulttuuriretkemme sopivat matkailijoille, jotka haluavat vierailla Loviisan historiallisissa kulttuurikohteissa. Kuljetukset Helsingistä järjestettävissä 8 - 16 matkustajalle.
Vaativuus: Easy
Kelpoisuus: Ketunretket muodostuu kahdesta ammattioppaasta, Arja ja Timo. Arjalla on pitkä historia oppaana ja matkanjohtajana. Timo on Ketunretket Oy:n perustaja, erä- ja luonto-opas sekä auktorisoitu Helsingin ja Suomenlinnan opas.
Vakuutukset: Ketunretket ei tuota vakuutuspalveluja asiakkailleen, joten suosittelemme, että tarkistatte oman vapaa-ajan vakuutuksenne voimassaolon.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa