Järvi-Suomi

Järvi-Suomi
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Vuokramökit

Vuokramökit ympäri Suomen

Gofinland.fi tarjoaa laajan valikoiman vuokramökkejä ympäri Suomen. Palvelussamme onkin yli 7000 vuokramökkiä ja majoitusvaihtoehtoa, joiden vuokraaminen on nopeaa ja helppoa. Mökkejä vuokrataan lyhytaikaiseen majoitukseen, mutta toki mökeissä voi vierailla vaikkapa kuukauden.

Vuokramökkejä löytyy kirjaimellisesti joka puolella Suomea. Voit siis kauttamme varata majoituksen niin Espoon Nuuksiosta kuin Lapin Pallastuntureilta. Ja tietty laskettelijoillekin löytyy satoja vaihtoehtoja Suomen parhaimmista hiihtokeskuksista - esimerkiksi Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Jotta mökkitarjontamme laajuus olisi helpommin hahmotettavissa, mainittakoon että pelkästään Pohjois-Suomessa ja Lapissa on jo yli 2500 eri vuokramökkiä. Oli sitten haussa erämökki, perinteinen vuokramökki tai lempijärvesi rannalla sijaitseva luksushuvila, löytyy palvelustamme varmasti sopiva vaihtoehto.

Oman lempimökkisi löytäminen on tehty palvelussamme todella helpoksi. Sivun ylhäältä voit hakea sijainnin, vuokra ajankohdan ja henkilömäärän perusteella. Muista myös tarkentaa hakua, koska tarkennuksen avulla voit kohdentaa mm. kohdetyypin, makuuhuoneiden määrän ja oman rannan perusteella. Muista myös tutustua alla oleviin alueisiin, löydä oma suosikkisi ja vuokraa mökki!

Oletko harkinnut laittaa oman mökkisi tuottaman? Gofinlandissa kuka vaan voi ilmoittaa omista vuokrattavista mökeistä tai loma-asunnoista. Olit sitten yksityinen vuokranantaja tai matkailualan ammattilainen, sinulla on mahdollisuus saada näkyvyyttä mökillesi Gofinlandissa. Tutustu ja laita mökki vuokralle!

Järvi-Suomi - Majoitus ja mökit

Suomea kutsutaan tuhansien järvien maaksi. Suurin osa maamme suurimmista järvistä sijaitseekin Järvi-Suomessa. Laajalle ulottuva Järvi-Suomi tarjoaa matkailijalle Suomen kauneimmat mökkimaisemat. Tuhansien järvien rauhalliset rannat ja kalaisat vedet houkuttelevat lomailijoita etenkin kesäisin, jolloin mökkien saunat lämpenevät lähes joka ilta. Järvi-Suomea sanotaan yhdeksi Suomen parhaimmaksi kalastusalueeksi. Aavat järvenselät ja saarien poukamat tarjoavat otolliset paikat kalastukseen. Järvitaimenet, järvilohet sekä suuret hauet ovat jokaisen kalamiehen unelmana Järvi-Suomen ulapoilla. Talviaikaan Järvi-Suomen vesistöt tarjoavat unohtumattomat pilkkimahdollisuudet, joihin myös perheen pienimmät voivat osallistua ja oppia kalastuksen saloihin.

Järvi-Suomen seutu

Kalastuksen ja retkeilyn ohella Järvi-Suomella on rikas kulttuuriperintö. Savon seudun sekä Hämeen seudun tärkeät kulttuuriympäristöt ovat monelle suomalaiselle yksi syy lähteä tutkimaan järviseutua. Erilaiset tapahtumat ympäri Järvi-Suomen houkuttelevat alueelle paljon matkailijoita nauttimaan kesäisistä tapahtumista. Hyvät yhteydet kaupunkeihin ja kyliin tekevät lomailusta ja mökkeilystä Järvi-Suomessa helppoa. Talviaikaan Järvi-Suomen seutu tarjoaa mahtavat mahdollisuudet hiihtovaelluksiin sekä talviretkeilyyn.

Järvi-Suomen poukamiin, saaristoihin sekä lahdenperiin mahtuu paljon kauniita paikkoja mökkeilyyn. Maasto Järvi-Suomessa on vaihtelevampaa kuin muualla Suomessa. Korkeat harjut, vanhat metsiköt sekä jääkauden rikkomat maanmuodot tekevät Järvi-Suomen maastosta ainutlaatuisen Suomessa. Komeat kansallismaisemat Järvi-Suomessa ovat parhaita paikkoja vaellukseen sekä retkeilyyn.

Järvi-Suomi on ollut jo vuosikymmeniä suomalaisten perinteinen kesämatkailun kohde. Kesällä suosittuja aktiviteetteja ovat etenkin monipuolinen vesiurheilu aina melonnasta kalastukseen. Tunnelmaan pääsee kiinni etenkin sisävesialuksilla, jotka liikennöivät mahtavien maisemien lomassa suosituimpaan loma-aikaan. Järvi-Suomen luonto on täynnä elämyksiä kuitenkin ympäri vuoden. Lähde ruskavaellukselle kansallispuistoihin syksyllä tai sivakoi maan kuuluisimpia latuja Salpausselällä talvisin.

Majoitus Järvi-Suomessa

Gofinlandin valikoimasta löydät parhaat vuokramökit ja majoitusmahdollisuudet Järvi-Suomen seudulle. Tutustu alueen vuokramökkeihin ja varaa itsellesi vuoden rentouttavin loma kauniissa järvimaisemissa.

Katso lähialueilta myös