Järvi-Suomi

Järvi-Suomi
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Järvi-Suomi - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Laaja Järvi-Suomi tarjoaa matkailijalle Suomen kauneimmat mökkimaisemat. Tuhansien järvien rauhalliset rannat ja kalaisat vedet houkuttelevat lomailijoita etenkin kesäisin, jolloin mökkien saunat lämpenevät lähes joka ilta. Kesällä suosittuja aktiviteetteja ovat etenkin monipuolinen vesiurheilu aina melonnasta kalastukseen. Tunnelmaan pääsee kiinni etenkin suosituilla sisävesialuksilla, jotka liikennöivät mahtavien maisemien lomassa suosituimpaan loma-aikaan. Järvi-Suomen luonto on täynnä elämyksiä kuitenkin myös ympäri vuoden. Lähde ruskavaellukselle kansallispuistoihin syksyllä tai sivakoi maan kuuluisimpia latuja Salpausselällä talvisin. Tutustu alueen vuokramökkeihin ja varaa itsellesi vuoden rentouttavin loma.

Katso lähialueilta myös

Vuokramökit

näytä ensin:

Vuokramökit ympäri Suomen

Gofinland.fi tarjoaa laajan valikoiman vuokramökkejä ympäri Suomen. Palvelussamme onkin yli 7000 vuokramökkiä ja majoitusvaihtoehtoa, joiden vuokraaminen on nopeaa ja helppoa. Mökkejä vuokrataan lyhytaikaiseen majoitukseen, mutta toki mökeissä voi vierailla vaikkapa kuukauden.

Vuokramökkejä löytyy kirjaimellisesti joka puolella Suomea. Voit siis kauttamme varata majoituksen niin Espoon Nuuksiosta kuin Lapin Pallastuntureilta. Ja tietty laskettelijoillekin löytyy satoja vaihtoehtoja Suomen parhaimmista hiihtokeskuksista - esimerkiksi Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Jotta mökkitarjontamme laajuus olisi helpommin hahmotettavissa, mainittakoon että pelkästään Pohjois-Suomessa ja Lapissa on jo yli 2500 eri vuokramökkiä. Oli sitten haussa erämökki, perinteinen vuokramökki tai lempijärvesi rannalla sijaitseva luksushuvila, löytyy palvelustamme varmasti sopiva vaihtoehto.

Oman lempimökkisi löytäminen on tehty palvelussamme todella helpoksi. Sivun ylhäältä voit hakea sijainnin, vuokra ajankohdan ja henkilömäärän perusteella. Muista myös tarkentaa hakua, koska tarkennuksen avulla voit kohdentaa mm. kohdetyypin, makuuhuoneiden määrän ja oman rannan perusteella. Muista myös tutustua alla oleviin alueisiin, löydä oma suosikkisi ja vuokraa mökki!

Oletko harkinnut laittaa oman mökkisi tuottaman? Gofinlandissa kuka vaan voi ilmoittaa omista vuokrattavista mökeistä tai loma-asunnoista. Olit sitten yksityinen vuokranantaja tai matkailualan ammattilainen, sinulla on mahdollisuus saada näkyvyyttä mökillesi Gofinlandissa. Tutustu ja laita mökki vuokralle!