Joensuu

Joensuu
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Joensuu – majoitus ja mökit

Gofinland auttaa sinua löytämään parhaan majoituksen Joensuusta. Haluaisitko viettää loman mökissä järven rannalla tai nauttia Joensuun seudun luonnosta komeassa hirsimökissä? Gofinlandin avulla mökin varaaminen on helppoa ja nopeaa! Joensuun mökit pitävät sisällään monipuolisia vaihtoehtoja kaikkiin eri tarpeisiin.

Joensuu – vireä matkailukaupunki Itä-Suomessa

Yli 76 000 asukkaan Joensuu on Itä-Suomen toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Saimaan Pyhäselän rannalla Pielisjoen suulla. Joensuussa voit aistia aidon karjalaisen elämänmenon, tutustua paikallisiin asukkaisiin ja nauttia keskustan monipuolisista palveluista.

Joensuun loman aikana kannattaa tutustua seudun tärkeimpiin nähtävyyksiin – kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicumiin, vanhan ajan tunnelmallaan vetoavaan Taitokortteliin, Botanian perhospuutarhaan sekä tietysti Joensuun toriin, joka toimii koko kaupungin ydinalueena. Unohtaa ei sovi myöskään Joensuun museoita – Taidemuseo Onniaa ja Pohjois-Karjalan museota – jotka palvelevat vierailijoita vuoden ympäri.

Joensuuhun kannattaa saapua myös kaupungin eläväisen tapahtumatarjonnan perässä. Kaupungin tunnetuin tapahtuma, vuosittain järjestettävä Ilosaarirock vetää puoleensa kymmeniä tuhansia vierailijoita eri puolilta Suomea.

Mökkeile Itä-Suomen vaarojen ja järvien lähellä

Saimaan läheisyys, läheisen maaseudun rauha ja Itä-Suomen vaaraluonto takaavat upeat olosuhteet mökkeilyyn Joensuussa. Kaupungin läpi virtaava Pielisjoki tarjoaa myös itsessään monia mahdollisuuksia liikunnallisille aktiviteeteille.

Joensuun loman aikana kannattaa vierailla Kolilla, joka sijaitsee ainoastaan 67 km päässä Joensuun keskustasta. Suomen kuuluisin kansallismaisema vetää puoleensa paitsi huimilla maisemillaan, myös loistavilla retkeilymahdollisuuksillaan ja kattavalla palvelutarjonnallaan.

Retkeilystä, muista liikunta-aktiviteeteista ja paikalliskulttuurista kiinnostuneet matkailijat voivat loman aikana vierailla Kolin lisäksi myös muissa alueen kiinnostavissa kohteissa – Kiihtelysvaarassa, Tuupovaarassa ja Pyhäselän alueella.

137 km päässä Kuopiosta, 210 km päässä Mikkelistä ja 450 km päässä Helsingistä sijaitsevaan Joensuuhun pääsee auton lisäksi kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä. Päivittäin Joensuuhun liikennöi niin junia kuin lentokoneitakin useita kertoja päivässä. Matka-aika Helsingistä Joensuuhun on junalla noin 4,5 tuntia ja lentäen noin tunnin verran.

Varaa majoitus tai mökki Joensuusta

Vuokraa mökki Joensuusta ja nauti hiljaisuudesta kauniin luonnon keskellä! Mökin vuokraaminen Joensuusta mahdollistaa kiireettömän loman, jonka aikana voit nauttia alueen luontoaktiviteeteista sekä kaupungin eläväisestä palvelutarjonnasta. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Joensuusta!

Katso lähialueilta myös

Lue myös