Aktiviteetti

Resiinaseikkailu

Jokioinen

Ohjattu resiinaseikkailu tehdään kapearaiteisella Jokioisten Museorautatiellä Jokioisten ja Humppilan kuntien alueella. Museorautatie sijaitsee Lounais-Hämeessä Forssan lähellä. Resiinaseikkailu soveltuu normaalikuntoisille yli 15-vuotiaille.

Koko museorautatien pituus on 14 kilometriä. Retki alkaa Minkiön museorautatieasemalta, josta rataa pitkin Humppilaan 8 kilometriä ja Jokioisiin 6 kilometriä.

Resiinaseikkailun aikana ehditään resiinoida Minkiöltä Jokioisille tai Humppilaan ja takaisin. Jos asiakas tilaa lisäpalveluna nuotiokahvit Palomäen taukopaikalla, tehdään retki Humppilan suuntaan.

Mukana seikkailussa on koko ajan ohjaaja, joka valmistelee ennen retken alkua resiinat käyttökuntoon ja huolehtii myös lopetustoimista retken jälkeen. Seikkailun aikana ohjaaja kertoo mm. rautatien historiasta sekä alueen luonnosta.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tapaaminen Jokioisten Museorautatien Minkiön aseman keltaisen asemakahvion edessä. Varustukseksi säänmukainen ulkoiluvarustus, reppu ja juomapullo.
Soveltuvuus: Normaalikuntoisille yli 15-vuotiaille.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Oppailla on luonto- ja ympäristöalan opaskoulutus ja voimassaoleva ensiapupätevyys.
Vakuutukset: Järjestäjällä on vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän virheiden aiheuttamat vahingot. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus osallistujille on suositeltava.
Osoite: Kiipuntie 49 (Minkiön asema - Minkiö station), 31630, Minkiö
Kielet: suomi englanti
Linkit: http://kauppa.willimieli.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Luonto-osuuskunta Willimieli
Juhanintie 2 C 11
11130 Riihimäki
+358 (0)45 145 0415 info@willimieli.fi
Avaa Google Mapsissa