Liukulumikenkä OAC WAP 129 , 3 h - 2 vkoa
mökki

LiukulumikengätOAC WAP 129 + EA 2.0 side

OAC-liukulumikenkäily on helppo ja upea uusi tapa nauttia talvisesta luonnosta! Sopii hyvin myös kansainvälisille vieraille, joilla ei aiempaa hiihtokokemusta. Kengiksi sopivat tukevat, varrelliset talvikengät. Suksissa on ns. skinipohja, joka pitaa jyrkissakin nousuissa kuten lumikenka. Maaston mahdollistaessa kannattaa kokeilla laskemista ensin loivemmissa maissa ja lopuksi jos taidot karttuvat jyrkemissakin laskuissa ns. telemark-tekniikalla. Nämä "Liukkarit" on pituudeltaan 129 cm ja sopivat hyvin n. 140 - 200 cm ulkoilijalle. Pakettiin kuuluu Black Diamond sauvat. joissa säädettävä pituus.

Lyhyt ja leveä OAC WAP 129 on ihanteellinen liukulumikenkä syviin kinoksiin etenkin pehmemmällä hangella sekä tiheisiin metsiin, missä sukselta vaaditaan keveyttä ja ketteryyttä. Uudistetun muotoilun ansiosta WAP kantaa entistä paremmin. Komposiittikanttien ansiosta WAP on ihanteellinen valinta esimerkiksi koirien kanssa ulkoiluun.

Käyttötarkoitus: Optimaalinen syvässä ja pehmeässä hangessa liikkumiseen ja/tai alueilla, missä on tiheää kasvillisuutta kuten metsät tai risukot. Sopii etenkin ulkoiluun perheen ja/tai lemmikkien kanssa, metsäretkille, metsästykseen ja metsänhoitoon.

Liukulumikengät vuokrataan joko Versonan Leivonmäen kansallispuiston pisteestä os Selänpohjan parkkipaikalta os.Syysniementie 1072, Joutsa tai Leinosrannantie 238 Toivakka ! Leivonmäen vuokrauspisteessa 3 x OAC kar 149,

Lisämaksusta toimitus muihin paikkoihin esim. Jyväskylään.

Huom! Pisteessä myös kolme paria KAR 149 mallia sekä yhdet parit seuraavia malleja , BC XCD 160 ja nuorten malli XCD 137 sekä lasten malli Poh 100.

Huom! Jos vuokraat kaluston vrk tai pidemmäksi aikaa pääsäntöisesti vuokran alkaa klo 12 ja päättyy valituna ajan mukaan klo 12 lopetuspäivänä. Muista kellonajoista voidaan sopia erikseen!

Perustiedot

Sijainti: Joutsa
Pyydysmutka 21, 41370 KUUSA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Liukulumikenkä OAC WAP 129 , 3 h - 2 vkoa
Kohdenumero: 1368009

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu

Kohdetta vuokraa

Versona Oy
timo@versona.fi
Katso yhteystiedot
Pyydysmutka 21
41730 Joutsa
Gsm 044 345 6107
Avaa Google Mapsissa