Vanha vihtaniemi
mökki, Kajaani, 5+5 henkilöä

Kajaanin keskustasta 7 km itään, Nuasjärvi/Rehja 80 m (järven pituus 26 km, leveys 5 km), matala loivasti syvenevä ranta, luonnonhiekkapohja, oma vene, vuokrattavissa omistajalta perämoottori (3,5 hv), laituri.

Kaunis ja tunnelmallinen vanha pihapiiri, jossa hirsirakenteinen lautavuorattu talo (sisäseinät pinnoitetut), pariaitta, rantasauna (n. 10 m rannasta). sekä illanvietto- ja juhlatilaksi peruskorjattu kivinavetta. Talo rakennettu 1900 ja kunnostettu alkuperäiseen asuunsa.

Talossa iso tupa leivinuunilla ja puuhellalla, keittonurkkaus, talon ensimmäisessä kamarissa 3 vuodetta, toisessa kamarissa parivuode ja päästä jatkettava lastenvuode. Talo kalustettu alkuperäisillä ja sen tyylisillä kalusteilla. Molemmissa kamareissa on pönttöuunit, lisäksi yksi siirrettävä sähköpatteri. Talossa ei ole vesijohtoa eikä viemäriä. Vesi saadaan pihan vesipostista. Kylmäsäilytystilana jääkaapin lisäksi tilava kellari (10 m). Talon sisäänkäynnin vieressä on iso terassi ruokailuryhmällä.

Pariaitan isommalla puolella on 2 kpl 120 cm leveitä sänkyjä. Aitan parvella lisäksi 2 patjaa. Aitan pienemmällä puolella vuode 1:lle, sekä parvella patjavuode 1:lle. Aitassa sähkövalaistus.

Rantasauna (pinta-ala 25 m²) n. 70 m päässä päärakennuksesta, löylyhuone (puukiuas ja kiuassäiliö) ja pukuhuone. Vesi saunaan tulee letkulla järvestä (tai kannetaan pihan vesipostista). Saunalla on sähkö. Rantasaunan edustalla on iso terassitila.

Päärakennusta vastapäätä sijaitsee vanhasta kivinavetasta peruskorjattu juhla/illanviettotila käytettävissä, HUOM. mikäli olet varaamassa kohdetta nimenomaisesti juhlienpitopaikaksi - on siitä aina sovittava etukäteen ennen varauksen tekemistä (juhlahinnasto on erikseen!).

Kivinavetassa 45 pöytäpaikkaa, avotulipaikka ja pienimuotoinen baarikeittiö, jossa jääkaappi ja kaasuliesi. Vesi navettaan otetaan pihan vesipostista. HUOM, sovithan juhlajärjestelyistä aina erikseen, isompia tilaisuuksia varten on mahdollista vuokrata juhlateltta, johon on kalusteet 40 hlölle (10 pöytää ja 40 tuolia). Kajaanin keskustan palvelut 7 km. Vuokattiin 30 km. Paltamon golfkenttä 35 km.

Vanha Vihtaniemi sijaitsee rauhallisella paikalla Kajaanin kaupungin kupeessa ison järven rannalla. Pihapiiristä ei näköyhteyttä naapureihin. Huomioithan, että mikäli pidät juhlia/tilaisuuksia, joissa henkilömäärä hetkellisestikin ylittyy, tulee siitä sopia erikseen omistajan kanssa (juhlahinnasto on erikseen).

Pihapiirissä laiduntaa kesäisin kesälampaita.

Kauniit nurmikkoinen, hoidettu pihapiiri. Aurinkotuolit ja isot terassit talolla ja rantasaunalla.

Lisätiedot: Talossa bluetooth kaiuttimet.

Perustiedot

Sijainti: Kajaani
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Vanha vihtaniemi
Pinta-ala: 85 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 5
Lisävuoteiden määrä: 5
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen, takka
Sauna: pihasauna, rantasauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 518005

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla, ei, leivinuuni
Rannan tyyppi: muu
Rannan kuvaus: Lapsiystävällinen ranta.
Viihde ja ajanviete: TV
Keittiön varusteet: mikroaaltouuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ei vesijohtoa: käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, uinti, luistelu
varaustiedot päivitetty 28.11.2020
varaustiedot päivitetty 28.11.2020

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa