Kalajoki

Kalajoki
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kalajoki - Majoitus ja mökit

Kalajoki on yksi kesän suosituimmista kohteista – eikä syyttä! Kalajoen hiekkasärkillä nautitaan kesästä, auringosta, rannoista ja merestä koko perheen voimin. Hiekkasärkät tunnetaan vaikuttavista luonnonkohteista ja monipuolisista aktiviteettimahdollisuuksista. Etenkin kesäaikaan alueen suosituin majoitusvaihtoehto on vuokramökki. Kalajoelta löytyy lukematon määrä erilaisia ja erikokoisia mökkejä – joista ison osan voit vuokrata Gofinlandin kautta. Mökkien lisäksi Kalajoelta löytyy myös hotellimajoitusta.

Suosituimpia matkailukohteita Kalajoen hiekkasärkillä ovat meriluontokeskus, puuhapuisto Jukupark, golfkenttä ja monet mielenkiintoiset tapahtumat. Kalajoen mökit ovat hyvien yhteyksien päässä kaikista näistä lomakohteista. Meri on suuressa roolissa Kalajoella. Meritunnelmaan pääsee pitkillä hiekkarannoilla ja vilkkaassa vierasvenesatamassa.

Kalajoen hiekkasärkät tarjoaa puitteet monipuoliseen liikuntaan. Meri tarjoaa hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun. Hiekkasärkkien läheisyydessä sijaitsevat laajat latuverkostot sopivat hiihtoon ja lenkkeilyyn. Tämän lisäksi pyöräily ja hevosurheilu ovat suosittuja aktiviteetteja Kalajoen hiekkasärkillä. Alta löydätte sivustomme suosituimmat Kalajoki-majoitukset!

Lue myös