Majasaari
mökki, Karkkila, 6 henkilöä

HUOM! Majasaari on vuokrattavana vuonna 2022 ajanjaksolla 30.5-30.9. Minimi vuokra-aika on 1 viikko (6 yötä). Sisäänkirjaus on maanantaisin klo 16-20 välillä. Uloskirjaus sunnuntaisin klo 12 mennessä.

Matkalle Karkkilaan: https://www.youtube.com/watch?v=C9pAYvOC_Dg

Majasaari on luonnonpuustoinen puolen hehtaarin kokoinen oma saari Karkkilassa Etelä-Suomessa. Saaressa ei ole muita mökkejä. Mantereelta on saareen matkaa 140 metriä. Yhteysaluksena toimii helppokäyttöinen ja vakaa sähköperämoottorilla varustettu ponttonilautta joka on vapaasti käytettävissä koko vuokrausaikana.

Saaren 77 m2 kokoinen päärakennus on valmistunut syksyllä 2013. Mökki on mitoitettu enintään 6 hengelle. Tilava kuisti reunustaa mökkiä kolmelta sivustalta. Mökissä on tilava tupa keittiöineen ja ruokailuryhmineen. Keittiön varusteisiin kuuluvat erillisellä pakastelokerolla (49 l) varustettu tilava (179 l) jääkaappi, sähköhella ja uuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, täydellinen astiasto 6 hengelle sekä ruuan valmistukseen tarvittavat kattilat, pannut yms.

Hintaan sisältyy 20 l kanisteri porakaivovettä juomavedeksi. Järvivesi on puhdasta ja soveltuu hyvin muuhun ruuan laittoon ja muuhun käyttöön.

Erillisessä makuuhuoneessa on parivuode ja tupaan johtavan oven lisäksi oma erillinen sisäänkäynti kuistilta. Parvella on tilavat nukkumapaikat kahdelle. Järven puoleista seinää hallitsevat huoneiden korkuiset ikkunat, joista on upea näköala rantaan ja järvelle. Tuvasta aukeavassa erkkerissä on seurusteluryhmä ja 40 tuuman digi-tv, johon on mahdollisuus liittää tietokone tai pelikonsoli.

Päärakennuksen vieressä on "vierasmökki", jossa on kahdella vuoteella varustettu makuuhuone. Makuuhuoneessa on myös jääkaappi ja 24 tuuman digi-tv. Rakennuksen toisessa päädyssä on puuvaja sekä ulkohuussi. Pihalla on penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli (halk.57 cm) kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet tai briketit. Pallogrillillä grillatessa suositellaan käytettävän alumiinisia grillausalustoja, joita löytyy mökiltä.

Erillinen, perinteinen rantasauna on rakennettu aivan vesirajaan. Laiturin päässä veden syvyys n. 1,5 metriä ja tästä eteenpäin vesi syvenee nopeasti. Laiturille paistaa aurinko keskipäivästä lähtien ja päivän viimeisetkin auringonsäteet osuvat laiturille ja saunan kuistille.

Polttopuut sekä vapaassa käytössä oleva soutuvene sisältyvät hintaan. Siivouksesta vierailun aikana ja päätteeksi huolehtii asiakas mökiltä löytyviä kirjallisia ohjeita noudattaen.

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja mökillämme.

Perustiedot

Sijainti: Karkkila
Vähävedentie 312, 03600 KARKKILA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Majasaari
Pinta-ala: 77 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 6
Rakennusvuosi: 2013
Kohteen ominaisuuksia: kylmävesijohto, auto välttämätön, takka, terassi, lapsiystävällinen, lämminvesijohto
Sauna: rantasauna
Parvi: olemassa
Erityisiä ehtoja: Majasaari on vuokrattavana vuonna 2022 ajanjaksolla 30.5-30.9. Minimi vuokra-aika on 1 viikko (6 yötä). Sisäänkirjaus on maanantaisin klo 16-20 välillä. Uloskirjaus sunnuntaisin klo 12 mennessä. Polttopuut sekä vapaassa käytössä oleva soutuvene sisältyvät hintaan. Siivouksesta vierailun aikana ja päätteeksi huolehtii asiakas mökiltä löytyviä kirjallisia ohjeita noudattaen.
Kohdenumero: 1234055
Lisätietoa: Majasaari

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta, sijaitsee saaressa
Rannan kuvaus: Erillinen, perinteinen rantasauna on rakennettu aivan vesirajaan. Vesi kannetaan saunan kyljessä olevalta laiturilta. Kuuma vesi saadaan puulämmitteisen kiukaan vesisäiliöstä. Laiturin päässä veden syvyys n. 1,5 metriä ja tästä eteenpäin vesi syvenee nopeasti. Laiturille paistaa aurinko keskipäivästä lähtien ja päivän viimeisetkin auringonsäteet osuvat laiturille ja saunan kuistille.
Viihde ja ajanviete: CD-soitin, TV, Internet-yhteys, DVD-soitin, radio
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: Vähävesi on rauhallista erämaa-aluetta Etelä-Suomessa, jossa on hyvät maastot ulkoilemiseen, marjastukseen ja sienestämiseen.
Keittiön varusteet: jääkaappi, ruoanlaittovälineet, uuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, liesi, pakastin, vedenkeitin, mikroaaltouuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Keittiön varusteisiin kuuluvat erillisellä pakastelokerolla (49 l) varustettu tilava (179 l) jääkaappi, sähköhella ja uuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, täydellinen astiasto 6 hengelle sekä ruuan valmistukseen tarvittavat kattilat, pannut yms.
Astiasto: astiasto 6 hengelle
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Mökissä on siisti, perinteinen ulkohuussi.
Tilat ja varustelu: puucee, lattialämmitys, suihku
WC lukumäärä: 1
Suihkujen lukumäärä: 1
Ulkotilat: aitta, ulkovarasto, grilli
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: Päärakennuksen vieressä on "vierasmökki", jossa on kahdella vuoteella varustettu makuuhuone. Makuuhuoneessa on myös jääkaappi ja 24 tuuman digi-tv. Rakennuksen toisessa päädyssä on puuvaja sekä ulkohuussi. Pihalla on penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli (halk.57 cm) kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet tai briketit. Pallogrillillä grillatessa suositellaan käytettävän alumiinisia grillausalustoja, joita löytyy mökiltä.
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, marjastus/sienestys

Hintatiedot

VUOKRAHINNAT SISÄLTÄVÄT LIINAVAATTEET (lakanat+pyyhkeet).

Varausmaksu 50€ hyvitetään lopullisen laskun summasta.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 210 €/, minimivaraus 6 yötä
  • 1260 €/vko
Kesä 2022 30.05.2022 - 19.06.2022
  • Alk. 210 €/, minimivaraus 6 yötä
Kesä 2022 27.06.2022 - 30.09.2022
  • Alk. 210 €/, minimivaraus 6 yötä
Muut kustannukset

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Ruokakaupat (S-Market, K-Market, Lidl): 13,5km
Liikenneyhteydet: Karkkilan linja-autoasema: 12km Helsinki-Vantaa lentoasema 72km
Ajo-ohje: Opastamme asiakkaat henkilökohtaisesti perille. Oma auto on välttämätön
varaustiedot päivitetty 01.05.2022
varaustiedot päivitetty 01.05.2022

Kohdetta vuokraa

Anttilan tila
anttilan.vuokramokit@gmail.com
Avaa Google Mapsissa