Hirsimökki
mökki, Karkkila, 6 henkilöä

HUOM! Vuokraamme Hirsimökkiä ympärivuotisesti. Viikoilla 1-13 ja 48-52 (29.11-28.3) minimi vuokra-aika on kolme (3) yötä. Viikoilla 14-24 ja viikoilla 34-47 (19.8-24.11) minimi vuokra-aika on kaksi (2) yötä. Kesäsesonkina viikoilla 25-33 (17.6-18.8), myös juhannusviikolla minimi vuokra-aika on neljä (4) yötä. Sisäänkirjaus tulopäivänä klo 16-20 välillä. Uloskirjaus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Kesäsesongin (17.6-18.8) ulkopuolella viikonloppuna klo 18:00 mennessä.

Hirsimökki on hirsirakenteinen, vuonna 2017 täysin remontoitu kaksikerroksinen 100m2 kokoinen enintään 6 hengelle mitoitettu mökki. Mökki on hyvin varusteltu. Keittiöstä löytyvät pakastinlokerolla varustettu jääkaappi, sähköhella ja uuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, radio, mikro, runsas valikoima ruuanlaittovälineitä ja -astioita ja ruokailuvälineet n. kymmenelle hengelle. Sisä- wc:n lisäksi käytössä on ulkohuussi. Yläkerran avoimissa nukkumatiloissa on sänkypaikat yhteensä 6:lle henkilölle (yksi parisänky, kaksi yhden hengen sänkyä ja vuodesohva 2:lle).

Sauna sijaitsee mökin päädyssä. Kiuas on puulämmitteinen ja pesuhuoneen suihkun 200 litran lämminvesivaraajasta riittää lämmintä vettä useammankin saunojan tarpeisiin. Pesuhuoneessa sekä pukuhuoneessa on lattialämmitys. Saunasta johtaa rappuset puhdasvetiseen järveen, matkaa saunalta rantaan on n. 50 metriä. Rannassa on laituri, istuskelupenkit ja uimarappuset, laiturin vieressä on matalaa hiekkarantaa lasten käyttöön. Lisäksi käytössä on kesäaikana vesitrampoliini. Aamuaurinko nousee laiturin suuntaan ja paistaa laiturille koko keskipäivän n.klo 14 asti. Sen jälkeen auringosta voi nauttia pihan puolella aina auringon laskuun asti. Soutuvene on mökkiasukkaiden vapaassa käytössä. Sauna- ja takkapuut löytyvät valmiina pilkottuina puuhäkeistä pihan reunalta.

Vähävesi on rauhallista erämaa-aluetta Etelä-Suomessa, jossa on hyvät maastot ulkoilemiseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähin mökkinaapuri on 300 metrin päässä, mutta ei näköetäisyydellä. Pihalla on pihakeinu ja penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet.

Siivouksesta vierailun aikana ja päätteeksi huolehtii asiakas mökiltä löytyviä kirjallisia ohjeita noudattaen.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja mökillämme.

Perustiedot

Sijainti: Karkkila
Vähävedentie 312, 03600 KARKKILA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Hirsimökki
Pinta-ala: 100 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 6
Lisävuoteiden määrä: 0
Rakennusvuosi: 2017
Kohteen ominaisuuksia: parveke, terassi, takka, lämminvesijohto, lapsiystävällinen, auto välttämätön
Erityisiä ehtoja: HUOM! Vuokraamme Hirsimökkiä ympärivuotisesti. Viikoilla 1-13 ja 48-52 (29.11-28.3) minimi vuokra-aika on kolme (3) yötä. Viikoilla 14-24 ja viikoilla 34-47 (19.8-24.11) minimi vuokra-aika on kaksi (2) yötä. Kesäsesonkina viikoilla 25-33 (17.6-18.8) minimi vuokra-aika on neljä (4) yötä. Sisäänkirjaus tulopäivänä klo 16-20 välillä. Uloskirjaus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Kesäsesongin (17.6-18.8) ulkopuolella viikonloppuna klo 18:00 mennessä. VUOKRAHINNAT SISÄLTÄVÄT LIINAVAATTEET (lakanat+pyyhkeet).
Kohdenumero: 813854
Lisätietoa: Hirsimökki

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ominaisuudet: oma ranta
Rannan kuvaus: Saunasta johtaa rappuset puhdasvetiseen järveen, matkaa saunalta rantaan on n. 50 metriä. Rannassa on laituri, istuskelupenkit ja uimarappuset, laiturin vieressä on matalaa hiekkarantaa lasten käyttöön. Lisäksi käytössä on kesäaikana vesitrampoliini. Aamuaurinko nousee laiturin suuntaan ja paistaa laiturille koko keskipäivän n.klo 14 asti. Sen jälkeen auringosta voi nauttia pihan puolella aina auringon laskuun asti.
Viihde ja ajanviete: pelikonsoli (Playstation 3 ), radio, Internet-yhteys, TV
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: Vähävesi on rauhallista erämaa-aluetta Etelä-Suomessa, jossa on hyvät maastot ulkoilemiseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähin mökkinaapuri on 300 metrin päässä, mutta ei näköetäisyydellä. Pihalla on pihakeinu ja penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet. Kesäaikana mökillä on käytössä myös vesitrampoliini.
Keittiön varusteet: leivänpaahdin, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Mökki on hyvin varusteltu. Keittiöstä löytyvät pakastinlokerolla varustettu jääkaappi, sähköhella ja uuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, radio, mikro, runsas valikoima ruuanlaittovälineitä ja -astioita ja ruokailuvälineet n. kymmenelle hengelle.
Astiasto: astiasto 10 hengelle
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Sisä- wc:n lisäksi käytössä on ulkohuussi. Sauna sijaitsee mökin päädyssä. Kiuas on puulämmitteinen ja pesuhuoneen suihkun 200 litran lämminvesivaraajasta riittää lämmintä vettä useammankin saunojan tarpeisiin. Pesuhuoneessa sekä pukuhuoneessa on lattialämmitys.
Tilat ja varustelu: WC, puucee, suihku
WC lukumäärä: 2
Suihkujen lukumäärä: 1
Ulkotilat: grilli, ulkovarasto
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: Lähin mökkinaapuri on 300 metrin päässä, mutta ei näköetäisyydellä. Pihalla on pihakeinu ja penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet.
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, marjastus/sienestys, uinti

Hintatiedot

max 6 hlö 190€/vrk
Viikolla 52-1: max 6 hlö 200€/vrk
Viikolla 25 (juhannusviikko): max 6 hlö 250€/vrk

VUOKRAHINNAT SISÄLTÄVÄT LIINAVAATTEET (lakanat+pyyhkeet).

Siivouksesta vierailun aikana ja päätteeksi huolehtii asiakas mökiltä löytyviä kirjallisia ohjeita noudattaen.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 190 €/
Jouluviikot 23.12.2019 - 05.01.2020
  • 200 €/
Muut kustannukset Lisämaksu/hlö (yli 6 hlö) 40 € 40 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Ruokakauppaan (S-Market, K-Market, LIDL): 13,5km
Liikenneyhteydet: Helsinkiin: 85km Helsinki-Vantaa lentokenttä 72km Karkkilan linja-autoasema: 12 km
Ajo-ohje: Opastamme asiakkaat henkilökohtaisesti perille. Oma auto on välttämätön.
varaustiedot päivitetty 28.08.2019
varaustiedot päivitetty 28.08.2019

Kohdetta vuokraa

Anttilan tila
Katso yhteystiedot
Puh. 0400710437
Avaa Google Mapsissa