Villa Björn
huvila, Kemiönsaari, 4 henkilöä

Villa Haraldin ja Villa Helgan kanssa samalla suurella 2 ha:n tontilla, rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä, sisälahden rannalla sijaitseva erillinen, 40 m2:n sauna/huvilarakennus kahdella 2-hengen makuuhuoneella + keittiö varusteineen. Max. 4 hengelle. Sopii erityisesti tennispelaajille ja/tai kalastajille. Myös pilkkimismahdollisuus.

Kohde on Lomarenkaan normistojen mukainen loma-asunto. 

Perustiedot

Sijainti: Kemiönsaari
Hiittisentie 212 B, 25940 HIITTINEN

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Villa Björn
Pinta-ala: 40 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 4
Kohdenumero: 699935

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Liina- ja vuodevaatteet sisältyvät hintaan.
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Rannan pohja on suomalaisille merenrantakohteille tyypillinen hiekkapohja. 2 soutuvenettä. Soutuvene ilmainen. Mikäli haluat ottaa oman perämoottorin mukaan, sen liittäminen soutuveneeseen on mahdollista. Soutuveneellä voi tosin kalastaa hyvin ilmankin moottoria.
Keittiön varusteet: uuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Hyvin varustettu keittiö.
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, veneily, tennis, kalastus
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Kauttamme myös mahdollisuus tilata opastettua kalastusta kipparin kera.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Hiittisten saaristo on kuuluisa luonnonkauneudestaan ja kalaisuudestaan. Saarella (Hiittisissä ja Rosalassa) sijaitsee kaksi ruokakauppaa ja kaksi kesäravintolaa ja -kahvilaa sekä huoltoasema. Kasnäsin lauttarannasta liikennöi Hiittiseen noin kahden tunnin välein M/S Aura. Matka on maksuton. Vierasvenesataman vieressä on Saaristokylpylä Kasnäs, jossa on hotelli, uimahalli, hyvä ravintola sekä monipuolinen kauppa. Lähin kaupunki on Salo. Huvilalta on mahdollisuus vierailla sopimuksen mukaan Bengtskärin majakalla paikallisen yrittäjän veneellä, matka-aika n. 1 tunti. Muita nähtävyyksiä ovat Viikinkimuseo,Viikinkien kauppapaikka ja Hiittisten kirkko.
Liikenneyhteydet: Autolauttayhteys Kasnäs-Hiittinen
Ajo-ohje: Koe saaristolautan tunnelma! Kasnäsin saaresta on maksuton autolauttayhteys M/S Auralla Hiittisen Långnäsin laituriin (kesto n. 25 min). Aluksen yläkannella on pieni itsepalvelukahvila. Henkilöautoja mahtuu n. 70 kpl / matka. Ajo lauttarannasta Hiittisten kylän suuntaan, jossa huvila sijaitsee. Matka n. 2 km Autolla, myös linja-autolla pääsee huvilan pihalle asti. M/S Aura liikennöi veloituksetta ympäri vuoden. M/S Auran aikatauluneuvonta: 0400 117 123 Taksi / Hiittinen: 0400 697 916

Kohdetta vuokraa

Huvilarannalla
joel.lingman@eerolehti.fi
Katso yhteystiedot
c/o Taloustutkimus Oy
00510 Helsinki
Puh. 0505629250
Avaa Google Mapsissa