Skytent Ecocamp Högsåra
mökki, Kemiönsaari, 2+1 henkilöä

HUOM! HÖGSÅRAN SKYTENT ECOCAMP VARATTAVISSA 2019 AINOASTAAN ECOCAMP-LEIRIEN AIKAAN.
Katso päivät varauskalenterista.

SKYTENT ECOCAMP - Tentsile Experience Camp Högsåra on ympäristövastuullista ja elämyksellistä telttamajoitusta maailman kauneimmassa saaristossa Saaristomeren kansallispuistossa. Tentsilet ovat puihin kiinnitettäviä leijuvia telttoja, joissa yöpyminen upeassa saaristossa on ikimuistoinen elämys.

Högsåra on varattavissa kesällä 2019 ainoastaan rajoitettuina ajankohtina, jolloin järjestetään Skytent Ecocamp -leirit Högsåralla. Osallistujat vuokraavat Tentsile-teltat leirien aikana 1-5 yöksi kerrallaan. 1. yön jälkeen seuraavat yöt -50%. Leirien ajankohdat voit katsoa varauskalenterista.
Huom! Mikäli haluat leirien aikana varata majoituksen tälle tai huomiselle päivälle, niin soita tai lähetä viesti 040 770 00 65.

Skytent Ecocamp Högsårå sijaitsee kansallispuiston yhdestä upeimmista paikoista Sandvikin hiekkarannalla idyllisellä Högsåran saarella. Sandvik sijaitsee saaren länsirannalla ja on upea luonnontilainen ja ilta-auringon lämmittämä ulkosaariston hiekkaranta. Varmasti elämyksellisin majoitus Kemiönsaarella.

Skytent Ecocamp Högsåraan sisältyy:
- Tentsile-teltta ja makuulaveri valmiina puussa
- makuupussit ja lakanat
- makuualustat
- tyynyt
- pyyhkeet
- otsalamppu
- juomavesi
- lukko telttaan
- tulitikut

Lisämaksusta asiakas voi vuokrata NaturEffectiltä seuraavia tuotteita:
- ruoanlaittovälineet
- aurinkokennolaturin laitteille
- retkisuihkuteltan
- polkupyörän laukkuineen
- matkalaukkusäilytyksen
- kiikarit
- kuivapussit
- Tentsile lisäkerroksen

Osta elämys lahjaksi

Jos haluat ostaa elämyksen lahjaksi, voit valita mitkä vain päivät ja mainita varausvaiheessa lisätiedoissa, että elämys tulee lahjaksi. Laita myös lahjan saajan yhteystiedot, sekä päivämäärä, milloin lahjan saajalle voi ilmoittaa lahjasta. Lahjan voi käyttää vuoden sisällä osto päivästä.

Ilmoita lahjasta myös sähköpostilla info@natureffect.fi tai puhelimella 040 770 00 65.

Lisätietoja lahjaksi ostamisesta voit kysellä: info@natureffect.fi tai 040 770 00 65.

Högsåra

Sandvikin hiekkarannalla Högsårassa on kansallispuiston ylläpitämä tulentekopaikka, polttopuuhuolto sekä kaksi kuivakäymälää. Nämä ovat asiakkaiden käytössä maksutta.

Högsåran kylä on yksi Saaristomeren upeimmista luonto- ja kulttuurikohteista. Högsåran kylä on kuvankaunis saariston luotsikylä, jonka upea kylämaisema on peräisin aina 1700-luvun luotsitiloista. Saarella on edelleen kansallispuiston yhteistoiminta alueen suurin ympärivuotinen asutus, peräti viisikymmentä asukasta. Saarelta löytyy myös Saaristomeren suosituin kahvila ja ravintola Farmors Café, kaksi vierasvenesatamaa, kolme lapsiystävällistä uimarantaa, elintarvikekioski sekä Jungfrusundin luotsimuseo.

Toinen kahvila-baari-vierasvenesatama on Rumpar bar. Rumpan barista sekä Kejsarhamnista voi myös varata saunan. Kejsarhamnista saa myös etukäteen varaamalla haettua itselleen aamupalaa. Rumpan barissa sekä Kejsarhamnissa on myös polettisuihkut, joita voi käyttää milloin vain tilaa on. 

Monipuolisesta tarjonnasta huolimatta Högsåra on hyvin rauhallinen saari. Autoja ei ole saarella oikeastaan ollenkaan, sillä ne suositellaan jättämään lauttarantaan, "Låt bilen stå, cykla eller gå" eli "Anna auton seistä, pyöräile tai kävele". Sandvikin uimaranta sijaitsee noin 2,5km päässä lauttarannasta ja noin 1,5km päässä kylästä rauhallisella länsirannalla sykähdyttävän kauniin ulkosaariston maisemissa.

Högsåran saarelle pääsee kätevästi ympäri vuoden jokaisena päivänä liikennöivällä Högsåran lossilla.

http://hogsara.eu/

Ympäristövastuullisuus

Skytent Ecocamp ja muu NaturEffectin toiminta on ympäristövastuullista luontomatkailua. NaturEffect on osa ympäristövastuullisen Leave No Trace yhteisön jäsen ja kannustaa sekä ohjeistaa kaikkia kestävään luontomatkailuun. Lisäksi NaturEffect lahjoittaa 5% Skytent Ecocamp tuotosta luonnosuojeluun. Lue lisää NautrEffectin ympäristövastuullisuudesta täältä.

Perustiedot

Sijainti: Kemiönsaari
Tuulimyllyntie 185, 25960 HÖGSÅRA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Skytent Ecocamp Högsåra
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen
Kohdenumero: 711534

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Rannalta löytyy Kansallispuiston ylläpitämä tulipaikka ja polttopuuhuolto sekä kaksi kuivakäymälää.
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Upea lapsiystävällinen matala hiekkaranta länteen.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Lisämaksusta voi vuokrata nuotioruoanlaitto- ja ruokailuvälineet.
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: grilli
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus, uinti, pyöräily, veneily, melonta, lasten aktiviteetteja, sukeltaminen, nähtävyyksien katselu, marjastus/sienestys, kalastus
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Högsåralla voi harrastaa patikointia metsäpoluilla ja -teillä sekä kylällä jokamiehenoikeuksia kunnioittaen.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Lautta-aikataulut: http://hogsara.eu/?page_id=11 Bussilla Helsingistä suoraan lauttarantaan: https://visitkimitoon.johku.com/fi_FI/categories/7-kuljetukset/products/3-turistibussi-helsinki-kemio-hiittinen
Ajo-ohje: Seuraa saarella Sandvik-kylttejä.

Kohdetta vuokraa

NaturEffect Oy
info@natureffect.fi
Katso yhteystiedot
Metsäkodintie 5 as 3
25900 Taalintehdas
Puh. 0407700065
Avaa Google Mapsissa