Skytent Ecocamp Taalintehdas
mökki, Kemiönsaari, 2+1 henkilöä

SKYTENT ECOCAMP - Tentsile Experience Camp Taalintehdas on ympäristövastuullista ja elämyksellistä telttamajoitusta Saaristomeren ainutlaatuisen Taalintehtaan ruukkikylän kupeessa.

HUOM! 1. yön jälkeen seuraavat yöt puoleen hintaan!

Tentsilet ovat puihin kiinnitettäviä leijuvia telttoja, joissa yöpyminen upeassa saaristossa on ikimuistoinen elämys.

Tältä sivulta voit varata Skytent Ecocampin Taalintehtaalle. Huom! Mikäli haluat varata majoituksen tälle tai huomiselle päivälle, niin soita tai lähetä viesti 040 770 00 65.

Skytent Ecocamp Taalintehdas sijaitsee rauhallisessa luonnontilaisessa metsässä Ison Masuunijärven rannalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Taalintehtaan ruukkikylältä, n. 300m kansantalolta ja urheilukentältä. Varmasti elämyksellisin majoitus Taalintehtaalla ja Kemiönsaarella.

Skytent Ecocamp Taalintehtaan hintaan sisältyy:
- Tentsile-teltta ja makuulaveri
- makuupussi ja lakana
- makuualusta
- tyyny
- pyyhe
- otsalamppu
- juomavesi
- lukko telttaan
- retkikuivakäymälän
- leirintäalueen vessan ja suihkun käyttö n. 300m päässä

Lisämaksusta asiakas voi vuokrata NaturEffectiltä seuraavia tuotteita:
- ruoanlaittovälineet (trangia + ruokailuvälineet)
- aurinkokennolaturin laitteille
- retkisuihkuteltan
- polkupyörän laukkuineen
- matkalaukkusäilytyksen lukitussa peräkärryssä
- kiikarit
- kuivapussit
- Tentsile lisäkerroksen seinineen

NaturEffectiltä on saatavilla myös:
- Luonto- ja kulttuuriopastuksi Taalintehtaalla ja muualla Kemiönsaarilla
- Örön linnakesaaren opastuksia
- Opastettuja pyöräretkiä

Osta elämys lahjaksi

Jos haluat ostaa elämyksen lahjaksi, voit valita mitkä vain päivät ja mainita varausvaiheessa lisätiedoissa, että elämys tulee lahjaksi. Laita myös lahjan saajan yhteystiedot, sekä päivämäärä, milloin lahjan saajalle voi ilmoittaa lahjasta. Lahjan voi käyttää vuoden sisällä osto päivästä.

Ilmoita lahjasta myös sähköpostilla info@natureffect.fi tai puhelimella 040 770 00 65.

Lisätietoja lahjaksi ostamisesta voit kysellä: info@natureffect.fi tai 040 770 00 65.

Taalintehdas

Skytent Ecocamp Taalintehtaan asiakkaille on käytössä Taalintehtaan leirintäalueen pelkistetyt palvelut; suihku, vessa ja keittiökatos.

Taalintehtaan ruukkikylältä löytyy ympäri vuoden kattavat palvelut mm. kauppoja, kahviloita, monipuolisia luontopolkuja, saunoja, vierasvenesatama, elävä tori, gallerioita sekä paljon tapahtumia. Lisäksi Taalintehtaalla voit kokea kauniin historiallisen ruukkikylän henkeä, missä on edelleen vahva yhteisöllisyys ja avoin ilmapiiri.

Taalintehdas on erinomainen kohde mielenkiintoisen luonnon ja houkuttelevan kulttuurihistoriansa sekä monipuolisten ja laadukkaiden palveluiden ansiosta.

www.taalintehdas.fi

Taalintehdas on uniikki ruukkikylä, jossa ruukkitoiminta on jatkunut lähes näihin päiviin asti. Tämä antaa kylälle kiinnostavan kerroksellisen ja persoonallisen ilmeen - kylän rakennushistoria ulottuu 1700-luvulta aina tähän päivään. Ruukkihistoria ja koko kylä ovat täynnä omalaatuisia tarinoita ja värikästä kulttuuria. Idyllinen miljöö onkin houkutellut kylälle useita monipuolisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka keräävät vuosittain pienen kylän täyteen yleisöä kotimaasta ja ulkomailta useamman kerran vuodessa. Tapahtumien lisäksi Taalintehdas on kuuluisa keskiviikon toripäivästään - kesäkeskiviikkoisin kylän aurinkoinen tori kuhisee elämää.

Historiallisten kohteiden ja kulttuurin lisäksi Taalintehtaalla luonto tulee joka puolella lähelle - toisella puolen meri ja toisella metsä järvineen. Taalintehdas palveluineen on myös mukava tukikohta pienille päiväretkille tai pidemmillekin seikkailuille lähiympäristöön. Täältä käsin tavoitat esimerkiksi Saaristomeren kansallispuiston lukemattomat kohteet kätevästi omalla veneellä tai ilman.

Ympäristövastuullisuus

Skytent Ecocamp ja muu NaturEffectin toiminta on ympäristövastuullista luontomatkailua. NaturEffect on osa ympäristövastuullisen Leave No Trace yhteisön jäsen ja kannustaa sekä ohjeistaa kaikkia kestävään luontomatkailuun. Lisäksi NaturEffect lahjoittaa 5% Skytent Ecocamp tuotosta luonnosuojeluun. Lue lisää NautrEffectin ympäristövastuullisuudesta täältä.

Perustiedot

Sijainti: Kemiönsaari
Olavi Hjelmannintie 16,, 25900 TAALINTEHDAS

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Skytent Ecocamp Taalintehdas
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen
Kohdenumero: 716555
Lisätietoa: Lapset alle 5-v. ilmaiseksi aikuisen vieressä. Ei sisällä lapselle makuupussia tai muita yöpymisvarusteita. Jos haluatte lapselle varusteet, niin varatkaa paikka teltasta.

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Järveen pääsee uimaan hyvin Ecocampin vierestä, mutta siinä ei ole varsinaista uimarantaa. Taalintehtaan kylältä löytyy yksi uimaranta merenrannalta ja yksi uimapaikka Pieneltä masuunijärveltä.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Lisämaksusta voi vuokrata retkiruoanlaitto- ja ruokailuvälineet. Ruokaa voi valmistaa NaturEffectiltä vuokrattavalla retki- tai risukeittimellä.
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus, uinti, ratsastus, marjastus/sienestys, nähtävyyksien katselu, kalastus, hiihto, tennis, melonta, veneily, pyöräily, sukeltaminen, golf, luistelu, lasten aktiviteetteja, rullaluistelu
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Taalintehtaalla on erittäin laajat aktiviteettimahdollisuudet. Katso lisää www.taalintehdas.fi

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Bussilla Helsingistä suoraan Taalintehtaalle: https://visitkimitoon.johku.com/fi_FI/categories/7-kuljetukset/products/3-turistibussi-helsinki-kemio-hiittinen sekä Matkahuollon sivuilta: www.matkahuolto.fi
Ajo-ohje: Kemiönsaarelle tullessa seuraa Taalintehdas tieopasteita.

Kohdetta vuokraa

NaturEffect Oy
info@natureffect.fi
Katso yhteystiedot
Metsäkodintie 5 as 3
25900 Taalintehdas
Puh. 0407700065
Avaa Google Mapsissa