Skytent Ecocamp Söderlångvik
mökki, Kemiönsaari, 2+1 henkilöä

SKYTENT ECOCAMP - Tentsile Experience Camp Söderlångvik on ympäristövastuullista ja elämyksellistä telttamajoitusta upeassa kartanomiljöössä, maailman kauneimman ja suurimman saariston kupeessa. Tentsilet ovat puihin kiinnitettäviä leijuvia telttoja, joissa yöpyminen upeassa ympäristössä on ikimuistoinen elämys.

Tältä sivulta voit varata Skytent Ecocampin Söderlångvikiin. Huom! Mikäli haluat varata majoituksen tälle tai huomiselle päivälle, niin soita tai lähetä viesti 040 770 00 65.

Skytent Ecocamp Söderlångvik sijaitsee Söderlångvikin kartanon mailla, noin 1,5km päässä kartanolta. Kohde sijaitsee upeassa saaristoluonnossa ja on Skytent Ecocamp kohteista tunnelmaltaan erämaisin kartanon läheisestä sijainnista huolimatta. Ecocampille ja sen lähistöllä kulkee upeita metsäpolkuja, joita pitkin pääsee näkemään upeaa ja vanhaa saaristometsää ja kauniita kallio- ja hiekkarantoja. Ecocampille kuljetaan vajaa kilometri polkua pitkin, eli autolla ei tähän kohteeseen ole pääsyä. Aivan Ecocampin vieressa nousee Örisbergetin kalliot, jotka kohoavat peräti 45 metriä merenpinnan yläpuolelle, käytännössä suoraan merenrannasta. Tämä on aivan upea kohde luonnosta ja hiljaisuudesta nauttiville! Varmasti elämyksellisin majoitus Kemiönsaarella.

Skytent Ecocamp Söderlångvikiin sisältyy:
- Tentsile-teltta ja makuulaveri
- makuupussi ja lakana
- makuualusta
- tyyny
- pyyhe
- otsalamppu
- juomavesi
- lukko telttaan
- retkikäymälä

Lisämaksusta asiakas voi vuokrata NaturEffectiltä seuraavia tuotteita:
- ruoanlaittovälineet
- aurinkokennolaturin laitteille
- retkisuihkuteltan
- polkupyörän laukkuineen
- matkalaukkusäilytyksen
- kiikarit
- kuivapussit
- Tentsile lisäkerroksen

Söderlångvikista on mahdollista vuokrata oma retkisuihkuteltta leirin viereen. 

NaturEffectiltä on saatavilla myös:
- Luonto- ja kulttuuriopastuksi ympäri Kemiönsaaria, mm. Söderlångvikin Sundsvedjan, Ekhamn ja Purunpää sekä Taalintehdas
- Örön linnakesaaren opastuksia
- Opastettuja pyöräretkiä

Osta elämys lahjaksi

Jos haluat ostaa elämyksen lahjaksi, voit valita mitkä vain päivät ja mainita varausvaiheessa lisätiedoissa, että elämys tulee lahjaksi. Laita myös lahjan saajan yhteystiedot, sekä päivämäärä, milloin lahjan saajalle voi ilmoittaa lahjasta. Lahjan voi käyttää vuoden sisällä osto päivästä.

Ilmoita lahjasta myös sähköpostilla info@natureffect.fi tai puhelimella 040 770 00 65.

Lisätietoja lahjaksi ostamisesta voit kysellä: info@natureffect.fi tai 040 770 00 65.

Söderlångvik

Söderlångvikin Kartano on tunnettu upeasta luonnostaan, omenapuutarhastaan sekä taidemuseostaan ja hyvästä ruoasta ja lähituotteista. Söderlångvikin Kartano on suosittu matkailukohde taidemuseonsa lisäksi myös upean luontonsa ja omenapuutarhansa vuoksi. Kartanon tilalla onkin huikeat yli 20 000 omenapuuta. Melkein puolet puista on kartanon ja Skytent Ecocampin välittömässä läheisyydessä, mikä luo aivan erityisen tunnelman. Kun puut toukokuussa kukkivat, maisema muuttuu satumaaksi.

Kartanon mailla noin viiden kilometrin päässä kartanolta on ainutlaatuinen ulkosaaristoon rajautuva, yli 300 hehtaarin rakentamaton korkeakallioinen Purunpään niemi. Purunpää on yksi Etelä-Suomen näyttävimpiä luontokohteita rakentamattomien rantojen, jylhien kallioiden, monimuotoisten elinympäristöjen ja ulkosaaristoon avautuvien maisemien vuoksi. Matkalla Purunpäähän on lisäksi Suomen oloihin poikkeuksellisen edustava Ekhamnin tammilehto. Purunpäähän kannattaa mennä pyörällä, joita voi vuokrata NaturEffectiltä. Kartanon mailla kulkee myös hieno Sundsvedjanin luontopolku, joka vie erämaiselle laavulle korkealle Sundsvedjanin kalliomännikölle.

Söderlångvikin Kartano tuottaa viljelemistään omenoista mm. mehua, hilloa ja siideriä. Lisäksi kartano hoitaa myös mehiläisiä ja useita kasvihuoneita. Tuotteita voi ostaa paikan päältä ja sadonkorjuun aikaan monet Kemiönsaaren kaupat täyttyvät tuotteista.

Kartanon entiseen navettaan on rakennettu viehättävä ravintola Café Vivan, joka on kesällä auki päivittäin. Ravintolasta saa päivittäin lähiruokalounasta, joka on pitkälti kartanon omista tuotteista valmistettua.

Söderlångvikin Kartanon päärakennuksessa toimii Amos Andersonin henkilöhistoriallinen museo sekä taidemuseo, jossa on esillä hänen aikanaan keräämää taidetta sekä muuta esineistöä. Lisäksi museossa on esillä kesäisin vuosittain vaihtuva taidenäyttely.

Lisätietoa Söderlångvikin Kartanosta: www.soderlangvik.fi

Ympäristövastuullisuus

Skytent Ecocamp ja muu NaturEffectin toiminta on ympäristövastuullista luontomatkailua. NaturEffect on osa ympäristövastuullisen Leave No Trace yhteisön jäsen ja kannustaa sekä ohjeistaa kaikkia kestävään luontomatkailuun. Lisäksi NaturEffect lahjoittaa 5% Skytent Ecocamp tuotosta luonnosuojeluun. Lue lisää NautrEffectin ympäristövastuullisuudesta täältä.

Perustiedot

Sijainti: Kemiönsaari
Amos Andersonin tie 2, 25870 DRAGSFJÄRD

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Skytent Ecocamp Söderlångvik
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen
Kohdenumero: 716556

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Kartanolta löytyy vesivessat ja suihku sekä mahdollisuus varata sauna.
Rannan tyyppi: meri
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Lisämaksusta voi vuokrata retkiruoanlaitto- ja ruokailuvälineet. Ruokaa voi valmistaa vuokrattavalla retki- tai risukeittimellä tai mennä Sundsvedjanin laavun tulipaikalle.
Tilat ja varustelu: puucee
Vapaa-ajan aktiviteetit: melonta, vaellus, veneily, marjastus/sienestys, luistelu, uinti, pyöräily, lasten aktiviteetteja, nähtävyyksien katselu
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Söderlångvikin kartanolla voi käydä taidenäyttelyssä ja museossa. Upeat mahdollisuudet pyöräilylle ja luontopoluilla, rannoilla ja kallioilla vaeltamiselle.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Bussilla Helsingistä suoraan Söderlångvikiin Archipelago HopOn: visitkimitoon.johku.com Matkahuollon busseilla pääsee 5km päähän Taalintehtaalle: matkahuolto.fi
Ajo-ohje: Seuraa Kemiönsaarella Söderlångvikin Kartanon tiekylttejä.

Kohdetta vuokraa

NaturEffect Oy
info@natureffect.fi
Katso yhteystiedot
Metsäkodintie 5 as 3
25900 Taalintehdas
Puh. 0407700065
Avaa Google Mapsissa