Skytent Ecocamp Rosala
mökki

SKYTENT ECOCAMP - Tentsile Experience Camp Rosala on ympäristövastuullista ja elämyksellistä telttamajoitusta maailman kauneimmassa saaristossa tunnelmallisella Rosalan saarella  Saaristomeren kansallispuiston kupeessa. Hinnat- 1. yön jälkeen seuraavat yöt puoleen hintaan! 

- 0-4-vuotiaat ilmaiseksi samassa teltassa, jossa enintään 3hlö + 1 alle 0-4-v. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos teillä on 0-4-vuotiaita mukana.
- Ryhmät ja pidemmät majoitumiset, ota yhteyttä: info@natureffect.fi / 040 770 00 65
- Upea elämys on tulla autolla tai julkisilla Taalintehtaalle, ja jatkaa vuokrapyörällä Kasnäsiin ja Rosalaan! Vahva suositus tälle Rannikkoreitin upeimmalle pyöräilyreitille.

MajoiteTentsilet ovat puihin kiinnitettäviä leijuvia telttoja, joissa yöpyminen upeassa saaristossa on ikimuistoinen elämys.

Tentsilet ovat turvallisia ja vedenpitäviä. Pehmeämpää telttamajoitusta ei voi löytää. Puussa nukkuessa saat syvällisen luontokokemuksen korkean tason majoituksessa. Luonnon äänet tuudittavat yöpyjän rauhaisaan uneen, mutta varmuuden vuoksi teltassa on myös aina korvatulpat ja silmälaput herkemmille nukkujille. :)

Kohde

Skytent Ecocamp Rosala sijaitsee upeissa ulkosaariston maisemissa Rosalan saaristokylän vieressä Sebbholmenissa. Rosalaan pääsee helposti Kasnäsistä oman auton tai pyörän kanssa ilmaisella yhteysaluksella, sekä myös Wilson Charterin kyydissä Kasnäsista, Öröltä, Bengtskäristä sekä Hangosta. Toki myös omalla veneellä pääsee aivan Rosalan Ecocampin viereen

Rosalasta löytyy kuuluisa Viikinkikeskus, kahvila, vierasvenesatama, panimo, leipomo sekä tunnelmalliset saaristokylät; Rosala, Böle sekä Hiittinen. Rosala on myös saaristoristeilyjen keskittymä, mistä voi helposti tehdä päiväretkiä ulkosaaristoon esimerkiksi Bengtskärin majakalle tai Örön linnakesaarelle. Tässä on saariston mielenkiintoisin majoitus ja saarikohde samassa paketissa.

Alueella on yhteinen grillipaikka ja ulkohuussi sekä keväällä 2020 valmistunut rantasauna. Saunavuorot ovat maksullisia ja voit tiedustella niitä Viikinkikeskuksesta. Läheisessä Viikinkikeskuksessa on mahdollista nauttia kesäaikaan aamiaistalounasta ja illallista

Skytent Ecocamp hintaan sisältyy:
- Tentsile-teltta, vedenpitävä sadekangas ja "alakerta" l. makuulaveri
- makuupussi ja lakana
- makuualusta
- tyyny
- pyyhe
- otsalamppu
- korvatulpat ja silmälaput
- lukko telttaan

Lisämaksusta asiakas voi vuokrata NaturEffectiltä seuraavia tuotteita (nouto Taalintehtaalta):
- ruoanlaittovälineet (trangia + ruokailuvälineet)
- aurinkokennolaturin sähkölaitteille
- polkupyöriä (sis. laukut, kypärät, juomapullot...)
- kiikarit
- kuivapussit

NaturEffectiltä on saatavilla myös:
- Luonto- ja kulttuuriopastuksi ympäri Kemiönsaaria
- Örön linnakesaaren opastuksia
- Opastettuja pyöräretkiä

Osta elämys lahjaksi

Lahjakortit myynnissä omalla sivullaan. Avaa valikko ja valitse lahjakortit.

Lisätietoja lahjaksi ostamisesta voit kysellä: info@natureffect.fi tai 040 770 00 65.

Rosala-Hiittinen

Rosala ja Hiittisten saari ovat yhteydessä toisiinsa sillalla. Rosala-Hiittisiin pääsee helposti Kasnäsistä oman auton tai pyörän kanssa ilmaisella yhteysaluksella, sekä myös Wilson Charterin kyydissä Kasnäsista, Öröltä, Bengtskäristä sekä Hangosta. Saariston upein pyöräilyreitti, Rannikkoreitti, kulkee myös Rosala-Hiittisissä. Toki myös meloen tai omalla veneellä pääsee aivan Rosalan Ecocampin viereen.

Rosala-Hiittisistä löytyy runsaasti palveluja muiden yrittäjien toimesta. Rosalasta löytyy kuuluisa Viikinkikeskus, kahvila, vierasvenesatama, panimo, ravintola, leipomo, uimaranta sekä tunnelmalliset saaristokylät; Rosala sekä Böle. Hiittisistä löytyy upea puukirkko, kyläkauppa, ravintola, kahvila sekä uimaranta. Katso lisää www.rosala.fi.

Rosala on myös saaristoristeilyjen keskittymä, mistä voi helposti tehdä päiväretkiä ulkosaaristoon esimerkiksi Bengtskärin majakalle tai Örön linnakesaarelle. Tässä on saariston mielenkiintoisin majoitus ja saarikohde samassa paketissa.

Rosalaan pääsee kätevästi pyörällä, omalla autolla tai vaikka bussilla suoraan Helsingistä

Rosalasta käsin pääsee kesäaikaan päivittäisillä risteilyillä sekä taksiveneillä (mm. Wilson Charter).

Ympäristövastuullisuus

Skytent Ecocamp ja muu NaturEffectin toiminta on ympäristövastuullista luontomatkailua. NaturEffect on osa ympäristövastuullisen Leave No Trace yhteisön jäsen ja kannustaa sekä ohjeistaa kaikkia kestävään luontomatkailuun. Lisäksi NaturEffect lahjoittaa 5% Skytent Ecocamp tuotosta luonnosuojeluun. Lue lisää NaturEffectin ympäristövastuullisuudesta täältä.

Tentsile-teltta

KAPASITEETTI: Kolme aikuista varusteineen tai kaksi aikuista ja kaksi lasta (400kg)
MAKSIMIKUORMA: 400kg
MITAT: 4.1 x 4.1 x 4.1m
LATTIA-ALA: noin 7m²
KUIVATILA: Kuiva kuistitila majoitteen alla 12m²
SISÄKORKEUS: 120cm
SISÄTELTTA: Kestävää hyönteisverkkoa
SADEKANGAS: 70D PU -päällystettyä vedenkestävää polyesteriä, 5000HH, Pinta-ala 14m²
POHJAKANGAS: 240D nylon-polyester-komposiittikangasta , joka on vahvistettu 20+ metrillä auton turvavyötä
RÄIKÄT & KIINNITYSLIINAT: 3 x 6m Kiinnitysliinat ja teollisuustason

Perustiedot

Sijainti: Kemiönsaari
Sebbholmenintie 44, 25950 ROSALA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Skytent Ecocamp Rosala
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen
Sauna: rantasauna
Kohdenumero: 834505

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Upea jylhä kallioinen ranta hiekkaranta poukamineen.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Lisämaksusta voi vuokrata retkiruoanlaitto- ja ruokailuvälineet. Ruokaa voi valmistaa NaturEffectiltä vuokrattavalla retki- tai risukeittimellä.
Tilat ja varustelu: puucee
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, luistelu, marjastus/sienestys, pyöräily, melonta, hiihto, veneily, uinti, nähtävyyksien katselu, vaellus, sukeltaminen, lasten aktiviteetteja
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Rosala Viikinkikeskuksella on runsaasti aktiviteetteja, katso www.rosala.fi

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Lautta-aikataulut: https://www.finferries.fi/lauttaliikenne/lauttapaikat-ja-aikataulut/kasnas-hiittinen-aurora.html Bussilla Helsingistä suoraan Rosalaan: www.hopon.fi
Ajo-ohje: Seuraa Kemiönsaarella ensin Kemiö-kylttejä, sitten Kasnäs tiekylttejä. Kasnäsissa aja satamaan asti ja valitse oikeanpuoleinen kaista laiturilta HITIS HIITTINEN autolauttaan.

Kohdetta vuokraa

NaturEffect Oy
info@natureffect.fi
Katso yhteystiedot
Metsäkodintie 5 as 3
25900 Taalintehdas
Puh. 0407700065
Avaa Google Mapsissa