Skytent Ecocamp Rosala
mökki

SKYTENT ECOCAMP - Tentsile Experience Camp Rosala on ympäristövastuullista ja elämyksellistä telttamajoitusta maailman kauneimmassa saaristossa tunnelmallisella Rosalan saarella Saaristomeren kansallispuiston kupeessa. Tentsilet ovat puihin kiinnitettäviä leijuvia telttoja, joissa yöpyminen upeassa saaristossa on ikimuistoinen elämys.

Skytent Ecocamp Rosala sijaitsee upeissa ulkosaariston maisemissa. Rosalaan pääsee helposti Kasnäsistä oman auton tai pyörän kanssa ilmaisella yhteysaluksella, sekä myös Wilson Charterin kyydissä Kasnäsista, Öröltä, Bengtskäristä sekä Hangosta. Toki myös omalla veneellä pääsee aivan Rosalan Ecocampin viereen

Rosalasta löytyy kuuluisa Viikinkikeskus, kahvila, vierasvenesatama, panimo, leipomo sekä tunnelmalliset saaristokylät; Rosala, Böle sekä Hiittinen. Rosala on myös saaristoristeilyjen keskittymä, mistä voi helposti tehdä päiväretkiä ulkosaaristoon esimerkiksi Bengtskärin majakalle tai Örön linnakesaarelle. Tässä on saariston mielenkiintoisin majoitus ja saarikohde samassa paketissa.

Skytent Ecocamp hintaan sisältyy:
- Tentsile-teltta ja makuulaveri
- makuupussi ja lakana
- makuualusta
- tyyny
- pyyhe
- otsalamppu
- lukko telttaan

Lisämaksusta asiakas voi vuokrata NaturEffectiltä seuraavia tuotteita (nouto Taalintehtaalta):
- ruoanlaittovälineet (trangia + ruokailuvälineet)
- aurinkokennolaturi laitteille
- retkisuihkuteltta
- polkupyörä laukkuineen
- kiikarit
- kuivapussit
- Tentsile lisäkerroksen seinineen

NaturEffectiltä on saatavilla myös:
- Luonto- ja kulttuuriopastuksi ympäri Kemiönsaaria
- Örön linnakesaaren opastuksia
- Opastettuja pyöräretkiä

Osta elämys lahjaksi

Jos haluat ostaa elämyksen lahjaksi, voit valita mitkä vain päivät ja mainita varausvaiheessa lisätiedoissa, että elämys tulee lahjaksi. Laita myös lahjan saajan yhteystiedot, sekä päivämäärä, milloin lahjan saajalle voi ilmoittaa lahjasta. Lahjan voi käyttää vuoden sisällä osto päivästä.

Ilmoita lahjasta myös sähköpostilla info@natureffect.fi tai puhelimella 040 770 00 65.

Lisätietoja lahjaksi ostamisesta voit kysellä: info@natureffect.fi tai 040 770 00 65.

Rosala-Hiittinen

Rosala ja Hiittisten saari ovat yhteydessä toisiinsa sillalla. Rosala-Hiittisiin pääsee helposti Kasnäsistä oman auton tai pyörän kanssa ilmaisella yhteysaluksella, sekä myös Wilson Charterin kyydissä Kasnäsista, Öröltä, Bengtskäristä sekä Hangosta. Saariston upein pyöräilyreitti, Rannikkoreitti, kulkee myös Rosala-Hiittisissä. Toki myös meloen tai omalla veneellä pääsee aivan Rosalan Ecocampin viereen.

Rosala-Hiittisistä löytyy runsaasti palveluja muiden yrittäjien toimesta. Rosalasta löytyy kuuluisa Viikinkikeskus, kahvila, vierasvenesatama, panimo, ravintola, leipomo, uimaranta sekä tunnelmalliset saaristokylät; Rosala sekä Böle. Hiittisistä löytyy upea puukirkko, kyläkauppa, ravintola, kahvila sekä uimaranta. Katso lisää www.rosala.fi.

Rosala on myös saaristoristeilyjen keskittymä, mistä voi helposti tehdä päiväretkiä ulkosaaristoon esimerkiksi Bengtskärin majakalle tai Örön linnakesaarelle. Tässä on saariston mielenkiintoisin majoitus ja saarikohde samassa paketissa.

Rosalaan pääsee kätevästi pyörällä, omalla autolla tai vaikka bussilla suoraan Helsingistä

Rosalasta käsin pääsee kesäaikaan päivittäisillä risteilyillä sekä taksiveneillä (mm. Wilson Charter).

Ympäristövastuullisuus

Skytent Ecocamp ja muu NaturEffectin toiminta on ympäristövastuullista luontomatkailua. NaturEffect on osa ympäristövastuullisen Leave No Trace yhteisön jäsen ja kannustaa sekä ohjeistaa kaikkia kestävään luontomatkailuun. Lisäksi NaturEffect lahjoittaa 5% Skytent Ecocamp tuotosta luonnosuojeluun. Lue lisää NautrEffectin ympäristövastuullisuudesta täältä.

Perustiedot

Sijainti: Kemiönsaari
Sebbholmenintie 44, 25950 ROSALA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Skytent Ecocamp Rosala
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen
Kohdenumero: 834505

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Upea jylhä kallioinen ranta hiekkaranta poukamineen.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Lisämaksusta voi vuokrata retkiruoanlaitto- ja ruokailuvälineet. Ruokaa voi valmistaa NaturEffectiltä vuokrattavalla retki- tai risukeittimellä.
Tilat ja varustelu: puucee
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: veneily, sukeltaminen, hiihto, melonta, vaellus, kalastus, marjastus/sienestys, uinti, luistelu, pyöräily, lasten aktiviteetteja, nähtävyyksien katselu
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Rosala Viikinkikeskuksella on runsaasti aktiviteetteja, katso www.rosala.fi

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Lautta-aikataulut: https://www.finferries.fi/lauttaliikenne/lauttapaikat-ja-aikataulut/kasnas-hiittinen-aurora.html Bussilla Helsingistä suoraan Rosalaan: www.hopon.fi
Ajo-ohje: Seuraa Kemiönsaarella ensin Kemiö-kylttejä, sitten Kasnäs tiekylttejä. Kasnäsissa aja satamaan asti ja valitse oikeanpuoleinen kaista laiturilta HITIS HIITTINEN autolauttaan.

Kohdetta vuokraa

NaturEffect Oy
info@natureffect.fi
Katso yhteystiedot
Metsäkodintie 5 as 3
25900 Taalintehdas
Puh. 0407700065
Avaa Google Mapsissa