Kilpisjärvi

Kilpisjärvi
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kilpisjärvi - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Kilpisjärveltä. Etsitpä majoitusta Kilpisjärven kyläkeskuksesta tai kauempaa Enontekiön tunturiluonnosta, laaja majoitusvalikoimamme pitää sisällään vaihtoehtoja moneen eri makuun.

Kilpisjärvi on yksi Suomen kauneimmista alueista, joka tekee vaikutuksen upealla luonnollaan. Maisemaa hallitsee heti Kilpisjärven rannasta kohoava Saanatunturi (1029 mpy), jonka päälle johtaa neljä kilometriä pitkä retkeilyreitti. Saanan lisäksi ohjelmaan kannattaa sisällyttää myös viereisen Pikku-Mallan valloitus, joka onnistuu 2,5 kilometriä pitkää pistoreittiä pitkin. Halutessaan Mallan luontopolkua voi jatkaa aina kuuluisalle Kolmen valtakunnan rajapyykille saakka.

Retkeilyn lisäksi Kilpisjärvellä on hyvät mahdollisuudet myös muihin aktiviteetteihin: muun muassa hiihtoon, moottorikelkkailuun, lumikenkäilyyn, kalastukseen ja valokuvaukseen. Kilpisjärveltä löytyy myös tarvittavat matkailupalvelut, sillä lukuisten mökkien lisäksi kylässä sijaitsee kauppa, huoltoasema ja Metsähallituksen Luontokeskus. Etsi sopivin vuokramökki Kilpisjärveltä ja lähde lomalle upeiden tuntureiden keskelle!

Katso lähialueilta myös