Aktiviteetti

Iltamelonnat 2021

Kirkkonummi

Kuvaus Iltamelonnasta:

Iltamelonta Bodomilla (Kunnarlantie 39 02740 Espoo / Oittaan ulkoilukeskus)

Ke 14.7.2021 ja Ti 27.7.2021 klo 1800-2000

Iltamelonta Siikajärvellä (Naruportintie 68 02680 Espoo / Hotelli Nuuksio)

To 15.7.2021 ja Ke 28.7.2021 klo 1800-2000

Rannalla ennen melontaa käymme läpi turvallisuusohjeet sekä tekniikan perusteet. Kanootteina käytetään joko Kolibri solo tai retkikaksikko avokanootteja tilanteen mukaan (sää tai osallistujamäärä). Melontoja toteutetaan kahdella järvellä. Aiempaa melontakokemusta et tarvitse, uintitaito on oltava. Pukeudu rennosti sääolojen mukaan. Ota mukaasi varavaihtovaatteet sekä juotavaa. 

A. Siikajärvellä mikä on perinteistä kesämökkiympäristöä. Järvellä ei ole isoja aaltoja, virtaavaa vettä ja tuuletkin ovat useimmiten vuodesta suosiollisia rentouttavaan melontaan. Kokoontuminen Hotelli Nuuksion uimarannan edessä olevalla nurmialueella. Tule kanoottitrailerin luokse. Melottavana Siikajärvellä pystyy maksimissaan tekemään vajaan kuuden km pituisen lenkin. Normaali pituus tälle melonnalle on n.3-4km. Siikajärvellä melonta on lähtökohtaisesti kanootti kaksikoilla (kaksi yhdessä kanootissa) tai tapauskohtaisesti Kolibri sooloilla. Varmista Epulta halutessasi kumpaa kalustoa käytetään (040-5035350).

B. Oittaan Bodomilla. Bodom on hieman avoimempi pyörähkö järvi on siten tuulille herkempi kuin Siikajärvi muutoin oikein mukava vesistö melontaan. Rantoja seuraillen pituutta tulee jopa n.10km. Melonnan pituus sovitetaan kuitenkin aina olosuhteiden ja osallistujien taitojen mukaisesti. Todennäköinen melottavan matkan pituus on jotakin 3-5km välillä. Tarkoitus ei ole urheilusuorituksen omaisesti kiertää koko järveä. Kokoontuminen Oittaan ulkoilukeskuksen edestä rantaan menevän tien päässä sup-lautatelineen luona. Kanoottitraileri näkyy siellä hyvin, tule sen luokse. Bodomilla melonta lähtökohtaisesti soolo kanooteilla (yksi hlö/ kanootti).


Tämä melontaan tutustuminen antaa hyvän lähtökohdan melontaharrastuksen aloittamiselle ja vaikkapa ilmoittautumiselle melonnan peruskurssille mikä puolestaan antaa valmiudet ja tähtää Melonta- ja Soutuliiton avokanootti epp 2 taitokokeen suorittamiseen (euro paddle pass 2 / avokanootti). Katso melontakurssin sisältö tästä linkistä.

Tule melomaan ja nauttimaan kaverisi kanssa, varaa paikkasi avokanoottiin heti!

Iltamelontojen ajankohdat: aikavälillä kesä-heinä-elokuu 2021 klo 18:00-20:00 Ole tarkka tilatessasi että valitset oikean paikan. Päivät saattavat vaihdella.
Ilmoittautuminen? Tilaus verkkokaupasta. Tarvitsemme nimesi sekä matkapuhelinnumerosi melonnan mahdollisen melonnan peruuntumisen takia. 
Ilmoittautumisaika? Tarkista saatavuuden mukaan varauksista.
Ryhmän koko? 2-7 henkilöä, kokoontuminen ylempänä mainituissa paikoissa.
Kesto? n. 2 tuntia 
Hinta sisältää? 35e / henkilö. Tarvittavat melontavarusteet (kanootti, mela, liivit, vesitiivis melontapussi per kanootti). Avokanoottimelonta-kouluttajan palvelut.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: - Lapsi / nuori voi osallistua vanhempansa kanssa. Suosittelemme nuorelle vähintään 12 vuoden ikää melontaan osallistuessaan. - Sään ja kelin mukainen rento pukeutuminen. Jalkineiksi sandaalit tai vastaavat kevyet kengät. Paljain jaloin saa myös olla. Juomavesi mukaan. - Varavaihtovaatteet varmuudeksi mukaan. - Lisätietoja voi kysyä punakettu@punakettu.com tai soita 040-5035350
Soveltuvuus: Uintitaito vaatimus muutoin soveltuu kaikille normaalin liikuntakyvyn omaaville
Vaativuus: Rento, helpohko
Kelpoisuus: Melottamassa on Melonta- ja Soutuliiton meloja 3 (epp3) avokanootti taitokokeen suorittanut melontaopas / avokanootti melontakouluttaja
Vakuutukset: Tarkista vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi kattavuus melonnan suhteen.
Osoite: Naruportintie 68, 02860, Espoo
Kielet: suomi
Linkit: https://punakettu.blogspot.com

Varaa heti

Järjestäjä

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
Post address: Joupinmäensyrjä 10 B 18 02760 Espoo. Action place: Naruportintie 68 02860 Espoo
02760 Espoo
+358405035350 punakettu@punakettu.com
Avaa Google Mapsissa