Aktiviteetti

Keskiviikko-melonnat 2021

Kirkkonummi

Kuvaus keskiviikko-melonnasta:

Keskiviikko melonnat Siikajärvellä (Naruportintie 68 02680 Espoo / Hotelli Nuuksio)  kesä ja heinäkuussa 2021 klo 1800-2000

Keskiviikko melonnat Bodomilla (Kunnarlantie 39 02740 Espoo / Oittaan ulkoilukeskus) kesä ja heinäkuussa 2021 klo 1800-2000

Tarkemmat päivämäärät ilmoitamme maalis-huhtikuussa 2021

Rannalla ennen melontaa käymme läpi turvallisuusohjeet sekä tekniikan perusteet. Kanootteina käytetään joko Kolibri solo tai retkikaksikko avokanootteja tilanteen mukaan (sää tai osallistujamäärä). Melontoja toteutetaan kahdella järvellä. Aiempaa melontakokemusta et tarvitse, uintitaito on oltava. Pukeudu rennosti sääolojen mukaan. 

A. Siikajärvellä mikä on perinteistä kesämökkiympäristöä. Järvellä ei ole isoja aaltoja, virtaavaa vettä ja tuuletkin ovat useimmiten vuodesta suosiollisia rentouttavaan melontaan. Kokoontuminen Hotelli Nuuksion uimarannan edessä olevalla nurmialueella. Tule kanoottitrailerin luokse. Melottavana Siikajärvellä pystyy maksimissaan tekemään vajaan kuuden km pituisen lenkin. Normaali pituus tälle melonnalle on n.4km. Siikajärvellä melonta on lähtökohtaisesti kanootti kaksikoilla (kaksi yhdessä kanootissa).

B. Oittaan Bodomilla. Bodom on hieman avoimempi pyörähkö järvi on siten tuulille herkempi kuin Siikajärvi muutoin oikein mukava vesistö melontaan. Rantoja seuraillen pituutta tulee n.10km. Melonnan pituus sovitettaan olosuhteiden ja osallistujien taitojen mukaisesti. Tarkoitus ei ole urheilusuorituksen omaisesti kiertää koko järveä. Kokoontuminen Oittaan ulkoilukeskuksen edessä missä on "luiska" vintille. Tästä siirrytään kävellen rantaan ja siirrytään vesille. Bodomilla melonta lähtökohtaisesti soolo kanooteilla (yksi hlö/ kanootti).


Tämä melontaan tutustuminen antaa hyvän lähtökohdan melontaharrastuksen aloittamiselle ja vaikkapa ilmoittautumiselle melonnan peruskurssille mikä puolestaan antaa valmiudet ja tähtää Melonta- ja Soutuliiton avokanootti epp 2 taitokokeen suorittamiseen (euro paddle pass 2 / avokanootti). Katso melontakurssin sisältö tästä linkistä.

Tule melomaan ja nauttimaan kaverisi kanssa, varaa paikkanne avokanoottiin heti!

Keskiviikko melontojen ajankohdat: Keskiviikkoisin aikavälillä xx- xx.2020 klo 18:00-20:00 Ole tarkka tilatessasi että valitset oikean paikan.
Ilmoittautuminen? Tilaus verkkokaupasta. Tarvitsemme nimesi sekä matkapuhelinnumerosi melonnan mahdollisen melonnan peruuntumisen takia. 
Ilmoittautumisaika? Viimeistään 3 vrk ennen melontapäivää. (melontailtaa edeltävät maanantait)
Ryhmän koko? 2-8 henkilöä, kokoontuminen ylempänä mainituissa paikoissa.
Kesto? n. 2 tuntia 
Hinta sisältää? 35e / henkilö. Tarvittavat melontavarusteet (kanootti, mela, liivit, vesitiivis melontapussi per kanootti). Avokanoottimelonta-oppaan palvelut.
 

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: - Lapsi / nuori voi osallistua vanhempansa kanssa. Suosittelemme nuorelle vähintään 10 vuoden ikää melontaan osallistuessaan. - Sään ja kelin mukainen rento pukeutuminen. Jalkineiksi sandaalit tai vastaavat kevyet kengät. Paljain jaloin saa myös olla. Juomavesi mukaan. - Lisätietoja voi kysyä punakettu@punakettu.com tai soita 040-5035350
Soveltuvuus: Uintitaito vaatimus muutoin soveltuu kaikille normaalin liikuntakyvyn omaaville
Vaativuus: Rento, helpohko
Kelpoisuus: Melottamassa on Melonta- ja Soutuliiton meloja 3 (epp3) avokanootti taitokokeen suorittanut melontaopas
Vakuutukset: Tarkista vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi kattavuus melonnan suhteen.
Osoite: Naruportintie 68, 02860, Espoo
Kielet: suomi
Linkit: https://punakettu.com

Varaa heti

Järjestäjä

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
Post address: Joupinmäensyrjä 10 B 18 02760 Espoo. Action place: Naruportintie 68 02860 Espoo
02760 Espoo
+358405035350 punakettu@punakettu.com
Avaa Google Mapsissa