KESÄHUONE
mökki tai huvila, Kirkkonummi, 2 henkilöä

MIltä kuulostaisi loma lähellä, mutta silti kaukana?
Vain 15 km kehä III:lta, silti täydellisessä luonnonrauhassa.
Kesähuoneet hintaan 70 €/vrk/huone (1 hh tai  2 hh), sis. aamiaisen, aamu- ja iltasaunat sekä kuntoslain ja aktiviteettien käytön. Mahtavat reitit Nuuksion kansallispuistoon lähtevät aivan hotellin pihapiiristä!
Hinta voimassa onlinevarauksissa 24.6.-10.8.2019 saatavuuden mukaan, vain uudet varaukst.
Muista myös tilaussaunat ja ruokailut niin ryhmille, yrityksille, kaveriporukoille kuin perheillekin...

Lisävuoteen hinta aikuiselle 32 €/hlö/vrk, lapselle 4-12 v. 20 €/vrk, lapset alle 4 v. veloituksetta (pinnasänky 10 € / vrk).

Hotellissa on kaksi majoitussiipeä, joissa huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa.

Kaikissa huoneissa on oma wc/suihku, taulutelevisio ja mukavat vuoteet vuodevaatteineen.

Hotellihuoneista 19 sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Hotellihuoneista kaksi ovat esteettömiä, jokunen varattu lemmikkien kanssa lomaileville sekä kaksi huonetta on yhdistettävissä esim. perheelle tai isommalle porukalle. Perhemajoitukseen soveltuu myös kahden hengen huoneet lisävuoteella ja patjalla.
Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus.
Hotellirakennuksen toisessa kerroksessasijaitsee 34 kahden hengen huonetta, kolmessa huoneessa on parivuode, muissa erilliset vuoteet. Lisäksi kahdessa huoneessa on suihkun sijaan amme.

Kaikista hotellihuoneista on näkymä hotellin piha-alueelle ja majoitussiivessä sijaitsee myös lasten leikkinurkkaus.
Hotellihuoneissa on käytettävissä veloituksetta Wi-Fi, lisäksi majoittuville vieraille on tarjolla monia omatoimisia harrastusmahdollisuuksia.

Päärakennuksessa ei ole hissiä. Toivomme siis hotellivieraiden kertovan ennakkoon mahdolliset erikoistarpeet esimerkiksi liikkumisrajoitusten suhteen. Reipas henkilökuntamme auttaa myös, mikäli tarvetta. 

Perustiedot

Sijainti: Kirkkonummi
Naruportintie 68, 02860 ESPOO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: KESÄHUONE
Pinta-ala: 20 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Kohdenumero: 728834
Lisätietoa: Hotellissa on kaksi majoitussiipeä, joissa huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihku, taulutelevisio ja mukavat vuoteet vuodevaatteineen. Hotellihuoneista 19 sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Hotellihuoneista kaksi ovat esteettömiä, jokunen varattu lemmikkien kanssa lomaileville sekä kaksi huonetta on yhdistettävissä esim. perheelle tai isommalle porukalle. Perhemajoitukseen soveltuu myös kahden hengen huoneet lisävuoteella ja patjalla. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus. Hotellirakennuksen toisessa kerroksessasijaitsee 34 kahden hengen huonetta, kolmessa huoneessa on parivuode, muissa erilliset vuoteet. Lisäksi kahdessa huoneessa on suihkun sijaan amme. Kaikista hotellihuoneista on näkymä hotellin piha-alueelle ja majoitussiivessä sijaitsee myös lasten leikkinurkkaus. Hotellihuoneissa on käytettävissä veloituksetta Wi-Fi, lisäksi majoittuville vieraille on tarjolla monia omatoimisia harrastusmahdollisuuksia. Päärakennuksessa ei ole hissiä. Toivomme siis hotellivieraiden kertovan ennakkoon mahdolliset erikoistarpeet esimerkiksi liikkumisrajoitusten suhteen. Reipas henkilökuntamme auttaa m

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu

Kohdetta vuokraa

Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
Katso yhteystiedot
Siikaranta
02860 Espoo
Puh. (09) 867 971
Avaa Google Mapsissa