Kittilä

Kittilä
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kittilä - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Kun etsit majoitusta Kittilästä, Gofinlandin valikoimasta löydät runsaasti vaihtoehtoja pienistä ja viihtyisistä erämökeistä kaikilla mukavuuksilla varusteltuihin loma-asuntoihin ja huoneistoihin.

Kittilän matkailun suurin vetovoimatekijä on alueen henkeäsalpaavan kaunis luonto, puhdas ilma sekä erinomaiset matkailupalvelut. Luonnonystävän iloksi Kittilästä löytyy kauniita tuntureita, ihania hillasoita sekä puhdasvetisiä järviä. Kittilässä tekeminen ei heti lopu kesken, sillä lukuisten luontoreittien ja liikunnallisten aktiviteettien lisäksi alueelta löytyy viihtyisiä ravintoloita, kahviloita sekä majoituspalveluita.

Kaiken lisäksi Kittilä on hyvin saavutettavissa, sillä Kittilän lentoasemalta on matkaa Kittilän keskustaan 6 kilometriä ja Levillekin ainoastaan 16 kilometriä. Levillä sijaitseva aktiivinen lomakylä tarjoaa lumilautailu-, laskettelu- ja hiihtomahdollisuuksien lisäksi paljon suosittuja tapahtumia ympäri vuoden.

Etsitpä sitten vuokramökkiä talven laskettelureissulle, kevään hiihtolomalle, kesän yöttömän yön vaellukselle tai syksyn ruskaretkelle, Kittilään kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin. Varaa majoitus Kittilästä ja vietä unelmiesi loma viihtyisässä mökissä tuntureiden keskellä!

Katso lähialueilta myös

Lue myös