Arctic Camp Tent - Pokka, aamiainen ja illallinen, Arctic Camp T
mökki, Kittilä, 2 henkilöä

Kuvittele tuhansia hehtaareja lappilaista erämaata. Stressi kaikkoaa ja tilalle tulee tyyneys. Rauha ja hiljaisuus tekevät sinulle hyvää. Kaikki oleellinen, eikä mitään turhaa. Keho rentoutuu ja mieli lepää.


Olet löytänyt jotain ainutlaatuista. Tällaista et löydä mistään muualta. Tervetuloa ArcticCampTent, Pokkaan.


ArcticCampTent, Pokka on innovatiivinen ja korkeatasoinen matkailuelämys ja ikimuistoinen luontokokemus erityisesti pariskunnille, 2-4 hengen perheille tai pienille kaveriporukoille Kittilän, Pokassa, keskellä lappilaista erämaata. Ainutlaatuinen matkailupalvelu yhdistää unohtumattoman elämyksen loistavaan palveluun, suomalaiseen muotoiluun, lihasvoimalla tehtävään luonnossa liikkumiseen ja paikalliseen lähiruokaan sekä kulttuuriin, unohtumattomilla tarinoilla terästettynä.


Elämyksen tukikohtana toimii Aapelinmäki, tunnelmallinen kelosta tehty erämökki Pokan kylässä 70km Leviltä pohjoiseen keskellä laajoja valtionmaita. Erämökin yhteydessä kaksi laadukasta Glamping-telttaa majoittavat tunnelmallisesti arktisissa olosuhteissa. Suoraan syliisi avautuva Lapin luonto, asiat oikeisiin mittasuhteisiin asettava rauha sekä paikallinen ruoka palkitsevat.


Autenttinen matkailuelämys pitää sisällään kiireetöntä oloa ja elämän pienistä asioista, kuten ympäröivästä luonnosta ja hiljaisuudesta nauttimista. Pokan kylään ja persooniin tutustumista. Mökin ja puusaunan lämmitystä. Omaa aikaa ja rentoutumista. Tulistelua ja tarinointia. Mahdollisuus nähdä revontulet. Mökkielämää kuin silloin ennen. Nykyajan mukavuuksilla täydennettynä.


Huomioitavaa


Majoittumiseen 2 kpl 2 hengen Glamping-telttoja. Teltassa sisällä eko-käymälä ja käsienpesumahdollisuus. Kelomökki lisää mukavuutta toimimalla käytännöllisenä vastaanotto- ja aamiaistilana. Tilava tupa ja tunnelmallinen sauna. Mökissä ei ole sähköä, lämmitys vanhan ajan tapaan. Teltoissa öljy-ja kaasulämmitys.


Hinta 499 eur/yö/2 henkilöä (minimi 2 yötä) sisältää:


 • yöpymisen Arctic Camp teltassa

 • illalliseksi fantasia pizzat

 • sauna

 • aamiainen

 • tarvittaessa kuljetus Pokkaan ja takaisin lisämaksusta (voi tulla myös omalla autolla). Jos tarvitset kuljetuksen, olethan yhteydessä sales@visitlevi.fi
 • Perustiedot

  Sijainti: Kittilä
  -, 00000 -

  Näytä sijainti kartalla
  Loma-asuntotyyppi: mökki
  Loma-asunnon nimi: Arctic Camp Tent - Pokka, aamiainen ja illallinen, Arctic Camp T
  Makuuhuoneiden määrä: 0
  Vuodepaikkojen määrä: 2
  Lisävuoteiden määrä: 0
  Sauna: sauna
  Kohdenumero: 1086293

  Ominaisuudet

  Lemmikit sallittu: ei sallittu
  Vapaa-ajan aktiviteetit: moottorikelkkailu, luistelu, melonta, laskettelu, tennis, marjastus/sienestys, vaellus, lasten aktiviteetteja, hiihto, kalastus, rullaluistelu, ratsastus, golf, pyöräily, metsästys
  varaustiedot päivitetty 29.09.2022
  varaustiedot päivitetty 29.09.2022

  Kohdetta vuokraa

  Visit Levi
  levi@levi.fi
  Katso yhteystiedot
  Myllyjoentie 2
  99130 Sirkka
  Puh. 016 639 3370

  Nähtävää ja koettavaa lähialueella

  Avaa Google Mapsissa