Northern Lights Ranch Chalet, 8 -hengen huoneisto, 8 -hengen huo
mökki, Pallas-Olos, Kittilä, 8 henkilöä

Uusi Northern Lights Ranch tarjoaa majoitusta, ravintolapalveluita sekä aktiviteettimahdollisuuksia kaukana kiireestä ja melusta mutta vain 15 minuutin ajomatkan (16,5 km) päässä Levin Hiihtokeskuksesta.


Huoneisto


Northern Lights Ranchin huoneisto tarjoaa viihtyisää majoitusta yhteensä kahdeksalle henkilölle neljässä kahden hengen makuuhuoneessa. Huoneisto sijaitsee päärakennuksessa ravintolan kanssa, mutta sen toisessa päässä. Ravintolaan ja huoneistoon on sisäänkäynti myös eri puolilta rakennusta, jolloin niistä ei kantaudu ääniä toiselle puolella tai muutenkaan aiheudu häiriötä toisilleen.
Huoneiston jokaisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, joista yksi sijaitsee sisääntulokerroksessa ja loput kolme makuuhuonetta sijaitsevat toisessa kerroksessa. Huoneiston alakerrassa sijaitsevat myös täysin varusteltu keittiö, ruokailutila, olohuone sekä sauna- ja suihkutilat.


Sky View Cabins


Northern Lights Ranchilla sijaitsevat Sky View Cabins, Premium, Superior ja Deluxe, ovat kahden hengen majoitushuoneistoja. Sky View Cabineissa hallitsevana rakennuselementtinä on hirsi ja lasi, kun kaksi seinää sekä katto sängyn yläpuolella on lasista. Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella sekä minikeittiöllä. Sky View Cabin Superiorissa ja Deluxessa on lisäksi saatavilla vuodesohva yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) erillisessä alkovissa, jossa on myös TV. Sky View Cabin Deluxessa on myös oma ulkopalju.


Sky View Cabinit on suunniteltu nimenomaan luonnon ja revontulten katselemista varten, jonka vuoksi sen lasiseinät on suunnattu kohti pohjoista taivasta, jossa revontulet usein näyttäytyvät. Sky View Cabin sängyt ovat myös em. syystä motorisoidut, mahdollistaakseen asiakkaille parhaan taivaan katselemiskokemuksen.


Northern Lights Ranch muut palvelut


Northern Lights Ranchin huoneiston kanssa samassa rakennuksessa toimii Northern Lights Ranchin ravintola.
Asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää ravintolan palveluita paikan päällä ravintolassa tai toimitettuna
majoitushuoneistoonsa, mutta ravintolapalvelujen saatavuus tulee aina tarkastaa etukäteen. Tontilla on myös lumesta ja jäästä tehty hääkappeli sekä poroja aitauksessa, joita asiakkaat pääsevät halutessaan ruokkimaan.


Huoneistossa ja/tai Sky View Cabineissa majoittuvat asiakkat voivat vuokrata käyttöönsä myös pihalla sijaitsevan kylpypaljun. Huom. Sky View Cabin Deluxeissa omat paljut.


Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä lähtösiivouksen.

Perustiedot

Sijainti: Kittilä
Ounasjoentie 1619, 99140 KÖNGÄS

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Northern Lights Ranch Chalet, 8 -hengen huoneisto, 8 -hengen huo
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 8
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 563653

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Vapaa-ajan aktiviteetit: marjastus/sienestys, ratsastus, golf, moottorikelkkailu, melonta, luistelu, pyöräily, kalastus, metsästys, rullaluistelu, lasten aktiviteetteja, vaellus, laskettelu, hiihto, tennis
varaustiedot päivitetty 13.11.2018
varaustiedot päivitetty 13.11.2018

Kohdetta vuokraa

Levin Matkailu Oy / keskusvaraamo
levi@levi.fi
Katso yhteystiedot
Myllyjoentie 2
99130 Sirkka
Puh. 016 639 3370

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa