Piekkarinniemi ranch
mökki, Kittilä, 2+3 henkilöä

Rovaniemeltä 185 km pohjoiseen, Kittilästä 33 km, Rautusjärvi 20 m (järven pituus 2,5 km, leveys 0,8 km), laituri, matalahko ranta, pehmeä pohja, oma soutuvene.

Entisöity vaatimaton lapinmiehen asunto, rakennettu 1900-luvun alussa! Iso tupa ja kamari sekä eteinen. Tuvassa 2 metallisänkyä (ns. hetekat, joissa on vain patjat; asiakkaan on tuotava hetekoihin omat peitot ja tyynyt mukanaan), kamarissa 2 vuodetta. Toisin kuin kuvissa; hetekat ovat tuvassa ja kamarissa on normaalit sängyt.

Erillinen uudehko saunarakennus, jossa löylyhuone, saunatupa, saunatuvan yhteydessä parvi (2 patjaa) sekä terassi. Saunatuvassa sohva ja kamiina. Vesi saunaan saadaan käsipumpulla. Kiukassa kiuassäiliö veden lämmitystä varten.

Luonnontilainen piha-alue, tulipaikka ja laavu rannalla.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Asiakkaan tulee tuoda omat peitot, tyynyt, lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa).

Piekkarinniemi on vanha asuinkenttä, jossa ikivanhat männyt luovat tunnelmaansa. Mökki soveltuu omatoimisille retkeily-, kalastus-ja metsästysporukoille. Mökissä on lämmityslaitteena nestekaasulämmitin ja kaksi kamiinaa (tuvassa paistouunillinen Tupa Takka ja kamarissa Porin Matti -kamiina). Lisäksi saunatuvassa on kamiina. Valaistukseen on useita ladattavia led-lamppuja sekä kynttilät. Kaksiliekkinen nestekaasu-keittotaso.

Kalastus: Ks. kohteet 2535 Kapsajoki ja 2410 Länsi-Lappi (www.eraluvat.fi). Hyvät Kapsajoen ja Lismajoen kalastusalueet lähellä.
Metsästys: Valtionmaiden pienriistan metsästysalueet muutaman kilometrin päässä, kohde 2611 Pokka-Pulju (www.eraluvat.fi).

Omistajalta vuokrattavissa alumiinikanootti ja venetraileri. Myös sup-lauta ja jättikanootti omistajan kautta. Lisäksi erä-ja kalaretkiä paikallisen järjestäjän toimesta, lisätiedot omistajalta. Muonitus ja catering palvelua saatavissa Rautuskylän kaupalta, Levin Ruokapalvelut Oy.
Saavutettavuus kelkalla, autolla, hiihtäen tai valjakolla. Rauduskylän latukahvio 350 m, hoidet ladut ja kelkkareitit (Köngäs-Pokka reitti 300 m) lähettyvillä. Ei naapureita eikä sähkövaloja näköpiirissä.

Leville 23 km.

Kämppä on varattavissa vuosittain touko-lokakuulla. Vuonna 2021 myös helmi-huhtikuu varattavissa.

Perustiedot

Sijainti: Kittilä
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Piekkarinniemi ranch
Pinta-ala: 60 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 3
Rakennusvuosi: 1900
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 718938

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: juomavesi haetaan itse, kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Lisätietoja ulkotiloista: laavu nuotiopaikalla
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, hiihto

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 400 €/vko
varaustiedot päivitetty 05.02.2023
varaustiedot päivitetty 05.02.2023

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa